Férjed összebarátkozik a kolléganőjével?
Azért érdekesek azok a hozzászólók, akik kérdezőt oltogatják, hogy belenézett a telefonba: sikerült a lényegre koncentrálnotok.
Kérdező: szerintem csak ultimátum segíthet. De olyan, amit be is tartasz. Ha csak fenyegetőzöl, az kevés.
En valaszoltam mar az elozo kérdéseidre....igy sajnalom hogy meg most sem oldódott meg a hazassagod.
Es igen meg most is azt irom nem nornalis a párod viselkedése.
Nekem meg most is az a gyanúm hogy megcsal a ferjed😞
Szia Kedves An...!
Én mondtam,hogy nem lesz vége. :(
Ha téged zavar a dolog, akkor jogod van szólni a férjednek, hogy változtasson ezen. Ha nem változtat, akkor ezzel megsért téged, mert nem tisztel. Bezzeg a másik nőt többre tartja, mert az ő kedvéért beszélget vele, a te kedvedért pedig nem hagyja vele abba a barátságot... Érted? Tehát nem azzal van itt a probléma, hogy más nővel is beszélget a férjed, hanem azzal, hogy más nő jobban érdekli, mint te.
Ha te érdekelnéd igazán, akkor nem beszélgetne más nőkkel, ha te kifejezed neki, hogy ez téged zavar, és ne tegye. Egy normális kapcsolatban ez így működik.
Én a helyedben komolyan lépnék az ügyben, mert nem normális a férjed viselkedése, a szimpla munkahelyi barátság az nem ilyen, hogy állandóan beszélget két ember. Itt több van közöttük... Szóval döntsd el, hogy a lenézett harmadik akarsz lenni, akit előbb-utóbb meg fog alázni a férje, mert meg fog csalni (ha eddig már nem tette meg), és te csak az amolyan könyörgő de lesz*rt, szánalomra méltó háziasszony leszel otthon, miközben másokkal vígan hancúrozik... Vagy pedig tényleg költözz el, és szakíts. Legyen már benned önérzet.
Más kérdéseket nem olvastam el, és az összes itteni választ sem, szóval lehet, hogy nem látom jól a dolgot, de a kérdésed alapján ez a véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!