Férjed összebarátkozik a kolléganőjével?
Inkább akkor félj, ha majd nem mesél arról, hogy beszélgettek...
Meg amúgy is, mit tudnál ellene tenni?
Lacika lacika nem beszélgethetsz a rózsikával, megtiltom!
De miért nézegeted a telefonját, nem normális.. Miért jó az neked ha felidegesíted magad ilyenekkel? Ha már 3x összevesztetek emiatt s nem hagyta abba a beszélgetést vele, akkor annak oka van, pl vele lehet beszélgetni, te pedig csak számonkéred... ezzel annyit fogsz elérni, hogy eltaszítod magadtól szerintem.
Jó, ha úgy érzed átver, megcsal stb akkor nem kell lenyelni, de a beszélgetés az csak beszélgetés, főleg ha láttad is, hogy miről beszélgettek s te magad írtad, hogy nem hiszed, hogy van köztük valami.
Férfiakat gumiszalagon kell tartani, nem láncon.
Szerintem ne edd magad potyára. Engem akkor zavarna ha otthonunkban csinálná ezt előttem, mikor meg nincs mellettem akkor bízok benne, elvégre a férjem, ha majd kiderül valami akkor "kopik-vásik, kerül másik"!!
Szóval a férjednek nem lehetnek nő barátai/ismerősei...
Elmondani gondolom azért nem mondta, mert ennyire féltékeny vagy.
Attól még, ha beszél valakivel, az nem jelent semmit. A Jóskára, Pistára nem vagy féltékeny? Vele is beszélget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!