Hogyan értékelnétek az alábbi helyzetet? Nem nagy dolog, de nekem fontos.
12:01 Ismerem anyósomat, volt már, hogy felajánlottam neki és mindig szó nélkül elfogadta :s
Második 12:01: LOL :D
Nekem az a furcsa, hogy valaki ennyi idős létére beugrik a másik elé.
Nem a fizikai oldalára gondolom, hanem, hogy itt tart, ülésharc.(bárminemű harc)
Mindazonáltal mindenkit (akit vállalunk, hogy viszünk) megkérdeznék, hogy hová szeretne ülni.
Ha anyós helyében lennék, pedig hagynám a fiatalokat, elöl, más esetben pedig a tulajt és hozzátartozót, utazzon a saját helyén.
(Egy kicsit olyannak érzem, mintha meghívnának ebédre, és kínálás nélkül bevágnám magam az asztalfőre, a családfő helyére)
Megbeszéltük a párommal és ő azon a véleményen van, amit itt is írtak páran, hogy én is felajánlhattam volna, ő meg megkérdezhette volna visszafelé.
Csak az a baj, h ha felajánlom, és ő ül ott odafelé, akkor visszafelé szó nélkül ugrott volna be szintén (ilyen is volt már többször).
ha elfogadja, elfogadja...egyébként ha 54 éves, hiába makk egészséges, az ember ízületei már bizony elhasználódottabbak ebben a korban. a térdizület is, nyilván nem kell ecsetelnem, hogy hátul mennyivel kényelmetlenebb ülni, lehet megfájdul a térde tőle.
a másik: alapvető udvariassági szabályok az anyósokra és a menyekre is vonatkoznak. ez jólneveltség kérdése szerintem.
1. 12.01
Hát le lehet pontozni, de én leszarom ki ül előre.
Nálam ez nem rangsort jelent és nem is izgat. Attól kevesebb vagyok, vagy kevésbé szeret a férjem, ha a hátsó ülésen dekkolok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!