Miért ilyen az anyukám? Mit tegyek?
Van egy fiú, akit ismer régóta (apa is , anya is.) és én is.. Szokott néha átjárni stb. Nagyon rendes (ezt anya is elismeri)
Tegnap volt itt, hozott 1 csokor virágot, és megkérdezten hogy nem e leszek a barátnöje.. és gondolkozzak. ( anyukámon mulik- ugy gondoltam)
Én meg ma anyát beküldtem a szobámba hogy nem e lát vmi furcsát (virág.)
Kérdezte kitöl van.. Mondtam hogy: X-től és hozzáfüzött egy kérdést, hogy leszek e barátnöje... + gondolkodási idö.)
Erre anya csak nagyokat nézett és mondta hogy nem hiszi hogy jó ötlet hogy barátom legyen mert sok procedurát von maga után..
:(
De akkor hogy fogom megtudni milyen egy párkapcsolat?Hogy fogok igy tapasztalni esetleg csalodásokat???
A fiú 24 , én 18 , anya 50 :(
Nagyon elvagyok keseredve.
Mennyi beteg hozzaszolo irogatott itt :DD
Azert,mert valaki ad az anyukajanak a velemenyere az biztosan mar szellemifogyatekos :DD Jesszus hova tart a vilag:D Ez volt az off :)
Most jojjon a kerdesed.
En nekem van 2 batyam meg egy ocsem (egy evvel fiatalabb nalam de neha o is ugy viselkedik,mint a batyam:) meg plussz apam. Gondolhatod,hogy a pasizas mindig is milyen tabu tema volt :) Most 20 eves leszek es legutobb mondtam a batyamnak,hogy lehet ossze koltozok a baratommal es erre mi volt a valasza: ,,Te ehhez meg fiatal vagy :D``
Nos amint lathatod megtudlak erteni. :) De menned kell a sajat fejed utan. Es bele vagni az eletben. Anyukadnak is meg kell erteni,hogy lehet egy parkapcsolat sok ,,proceduraval`` jar de mind azokbol te csak tanulsz. Gyujtod az elet tapasztalataidat. Ha kedvellik a sracot es te is kedveled akkor szerintem tudod,hogy mit kell tenned :)
Anyukadnak 28 es 38 evesen is a kislanya maradsz. Mindig is felteni fognak a csaladoasoktol. De ettol fuggetlenul te csak hallgass magadra es cselekedj a SAJAT belatasaid szerint.
Sok sikert!
Mellesleg lehet,hogy egy nagyon jo parost fogtok a sraccal alkotni (ez a viras dolog is nagyon szep dolog volt tole:) es akkor anyukadnak is el fog szallni minden ketsege!!
Helyes, ha belevágsz!
Annyi az egész, hogy anyukád félt. Minden szülő félti a gyerekét. De lehet, hogy pár év múlva a fejedet vernéd a falba, hogy nem adtál esélyt sem ennek a srácnak, ennek a kapcsolatnak.
Egy kapcsolatból sok minden lehet: barátság, szerelem, házasság. Csak ti alakítjátok, s az idő majd eldönti.
Anyukád is volt fiatal, csak túlon-túl félt.
Sok sikert!
szerintem most már elvágtuk a köldökzsinórt, menj, legyetek egymáséi, éljetek boldogan.
nem kell ezt ennyire túllihegni :)
köldökzsinórt :D
Köszi köszi...:D
Egyébként Virág--> nőnap. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!