Miért ilyen az anyukám? Mit tegyek?
Van egy fiú, akit ismer régóta (apa is , anya is.) és én is.. Szokott néha átjárni stb. Nagyon rendes (ezt anya is elismeri)
Tegnap volt itt, hozott 1 csokor virágot, és megkérdezten hogy nem e leszek a barátnöje.. és gondolkozzak. ( anyukámon mulik- ugy gondoltam)
Én meg ma anyát beküldtem a szobámba hogy nem e lát vmi furcsát (virág.)
Kérdezte kitöl van.. Mondtam hogy: X-től és hozzáfüzött egy kérdést, hogy leszek e barátnöje... + gondolkodási idö.)
Erre anya csak nagyokat nézett és mondta hogy nem hiszi hogy jó ötlet hogy barátom legyen mert sok procedurát von maga után..
:(
De akkor hogy fogom megtudni milyen egy párkapcsolat?Hogy fogok igy tapasztalni esetleg csalodásokat???
A fiú 24 , én 18 , anya 50 :(
Nagyon elvagyok keseredve.
Ennek az "ingyen hozott" meg "elvitte a kutyám" mi köze ahhoz hogy jártok e?
Biztos 18 éves vagy?
Ha igen akkor tuti egészséges vagy?
AZért csinálja mert olyan vagy amilyen
"normális" 18 éves lány nem kérdezi meg anyukáját hogy járhatok-e xy-al
Ezt a rendességre értettem, gondolom nem te mondtad hogy "ha nem egy vadállat..."szóval nem értem minek irsz..
ezzel bizonyitotta azt hiszem hogy nem egy vadállat..
Jah, amugy biztos.
Most te vagy nem vagy még 18 éves, vagy szellemileg igencsak vissza vagy fejlőődve egy 18 éveshez képest.
Már miért is gondolod, hogy édesanyádnak kellene eldöntenie, hogy lehet-e barátod? Mi az, hogy "várja a választ"?
"Sok procedúrát von maga után" - Bocs, de ezen hatalmasat nevettem.
azt írtad, el vagy anyátlanodva. pedig pont fordítva van: neked egy kicsit túl sok az anyukádból.
ha szereted a fiút, vágj bele. anyukád meg csak túlteszi magát a procedúráin és a kellemetlenségein...
Nem azt kérdeztem meg tőle hogy járhatok e vele hanem hogy mit gondol róla!Ö meg azt mondta azt gondolja hogy nem kéne.. Nah most akkor menjek a saját fejem után és ? És hogyan találkozzunk ha nem nézi túl jó szemmel. (ezt nem értem miért...!!!!)
Amugy Kedves egyik válaszadó, igen, szeretnék vele járni.
Nem arra válaszoltál amit kérdeztem.
Szellemi fogyatékosság? Miröl beszélünk emberek? Annyit kérdeztem miért gondolja igy a dolgot? Miért ne lehetne kapcsolatom? Nem értelek Titeket.. szégyen ami itt van :D
Szégyenlem magam hogy feltettem a kérdést.. :D Gyökerek kérdései nah meg válaszai ..
Köszönöm annak, aki normálisan válaszolt..
Szellemifogyatékos..pff :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!