Miért ilyen az anyukám? Mit tegyek?
Van egy fiú, akit ismer régóta (apa is , anya is.) és én is.. Szokott néha átjárni stb. Nagyon rendes (ezt anya is elismeri)
Tegnap volt itt, hozott 1 csokor virágot, és megkérdezten hogy nem e leszek a barátnöje.. és gondolkozzak. ( anyukámon mulik- ugy gondoltam)
Én meg ma anyát beküldtem a szobámba hogy nem e lát vmi furcsát (virág.)
Kérdezte kitöl van.. Mondtam hogy: X-től és hozzáfüzött egy kérdést, hogy leszek e barátnöje... + gondolkodási idö.)
Erre anya csak nagyokat nézett és mondta hogy nem hiszi hogy jó ötlet hogy barátom legyen mert sok procedurát von maga után..
:(
De akkor hogy fogom megtudni milyen egy párkapcsolat?Hogy fogok igy tapasztalni esetleg csalodásokat???
A fiú 24 , én 18 , anya 50 :(
Nagyon elvagyok keseredve.
Nem csak anyukáddal van baj, hanem veled is :(
18 évesen anyudtól engedélyt kérsz hogy járhass egy fiúval:!
milyen procedúrát von maga után egy párkapcsolat?! amiatt nem kell az anyakönyvvezető elé járulni!
kedves tőled, hogy ennyire figyelsz a zsüleidre, de már szinte felnőtt vagy. a fogalmazásod alapján inkább 12 év körülinek gondoltalak. bocs, de ez az igazság. fel kell nőnöd!
már nagykorú vagy éld az életet
egy próbát megér még ha anyud ellenáll
egy idő kell nekik hogy felfogják hogy te már nagylány vagy
Oké fontos hogy anyukád mit mond, de akkor is
Nem férjhez akarsz menni hozzá,hanem csak járni akarsz vele.
Meg a srác miért mondta hogy gondolkozz rajta? Nekem ez annyira furcsa :S
Hát már régóta barátok vagyunk, és most hogy beteg volt a kutyám átvitte a másik városba kocsival állatorvoshoz, az apja méhész, anya megkérte hogy hozzon neki PÉNZÉRT, mert karácsonyra akart venni.. erre..hozott ingyen, nem engedte hogy kifizessse.. és még sorolhatnám.
Nem értem anyukámat:(:(:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!