Miért ilyen az anyukám? Mit tegyek?
Van egy fiú, akit ismer régóta (apa is , anya is.) és én is.. Szokott néha átjárni stb. Nagyon rendes (ezt anya is elismeri)
Tegnap volt itt, hozott 1 csokor virágot, és megkérdezten hogy nem e leszek a barátnöje.. és gondolkozzak. ( anyukámon mulik- ugy gondoltam)
Én meg ma anyát beküldtem a szobámba hogy nem e lát vmi furcsát (virág.)
Kérdezte kitöl van.. Mondtam hogy: X-től és hozzáfüzött egy kérdést, hogy leszek e barátnöje... + gondolkodási idö.)
Erre anya csak nagyokat nézett és mondta hogy nem hiszi hogy jó ötlet hogy barátom legyen mert sok procedurát von maga után..
:(
De akkor hogy fogom megtudni milyen egy párkapcsolat?Hogy fogok igy tapasztalni esetleg csalodásokat???
A fiú 24 , én 18 , anya 50 :(
Nagyon elvagyok keseredve.
Sok procedúrával jár,ez aztán igaz!!:))
Mond meg édesanyádnak,hogy anya,tudod,hogy fontos nekem a véleményed,de úgy érzem,hogy ezért a fiúért én fel merem válalni a sok procedúrát.Kérlek ne haragudj érte,de ismered te is őt,nem egy idegen.Igérem mindenről beszámolok neked,és remélem a jövőben ha a segítségedre lesz szükségem akkor melettem állsz.Ezután is fontos lesz nekem a véleményed,mert nagyon szeretlek.
Valami ilyesmi megnyugtatná.
Jobb mint: a hé muter,ha akorok el is bútorozhatnék.:))
Ha tetszik a fiú, szerintem nyugodtan mondj neki igent. Elhiszem, hogy fontos számodra anyukád véleménye, de majd később megbékél. Szerintem előbb-utóbb elfogadná, hogy van barátod, főleg, ha egy rendes fiú.
Nem értem, Anyukád milyen "procedúrára" gondolt?! Nem kérdezed meg? Az lenne bonyolult,ha házasodni akarnátok, na de járni, az semmilyen "procedúrával" nem jár. Ha anyukád reakciójától eltekintve akarod a dolgot, hiba lenne nem adni egy esélyt a kapcsolatnak!
29/n
Köszönöm szépen :)
Jó ez a szöveg, és milyen igaz.. :)
Akkor már csak összekell szednem a bátorságom.. :)
Nem kérdeztem meg mire gondolt. :S
Köszike Neked is..
Én is kb. igy fogalmaztam meg magamban.. Elveszi a fiatal korom szépségeit.. :(
Persze egérutat eddig is találtam, mert megoldottam eddig is, de mostmár nem nagyon kéne játszani a tüzzel.:)
Köszönöm Neked is :)
Láttam rajta hogy elszomorodott. :( De miért nem inkább örül.:( Mondjuk megértem 1 részről..
Másik, lehet közrejátszik hogy a nagyobbik lányát a lány barátja uszitotta ellene.. otthagyta az egyetemet az utolso évben...
Lehet ez is benne van a pakliban..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!