Mit tehetnék? A feleségem csak azért nem akar gyereket, mert fél, hogy megváltozik az alakja.
10:22 vagyok, arra értettem az önjelölt pszichológust, hogy mindenki mást akar belelátni a kérdező nejének problémájába, mint a valóság. analizálnak rögtön :) én tudom mit érez, mert átéltem, és legyőztem ezt a dolgot. ezért adtam tanácsot. jól le is pontoztak, nem érdekel, a kérdező úgyis meg tudja különböztetni az árkon kívüli gyepmesterséget a segítő szándéktól :)
leírtam, mit tehet, de ha eleve rossz az alapállás ("nem is az a baja"), abból nem lesznek eredmények, csak meddő viták...
én is hízékony vagyok, ügyeltem is a kilókra a terhesség alatt -cukorbeteg is lettem terhesség alatt - 9 kilót híztam összesen, 1 héttel szülés után egy gr sem volt rajtam.
Csak oda kell figyelni mit eszel. Manapság már mindenki tudja, h nem kettő helyett kell enni, hanem kiegyensúlyozottan, értelmes kajákat és akkor oké leszm inden.
Én ugyan még nem szültem, sőt, nem is akarok még vagy 5-6 évig (17 éves vagyok), én tudom, mit jelent egy nőnek a sok végigküzdött év, hogy bomba alakja legyen. Én ugyan nem vagyok tipikusan az a hízékony alkat, de ha nem vigyázok, rögtön feljön 2-3 pluszkiló. Körülbelül 14 éves korom óta nem nassolok, nincs cukor, fehér liszt, viszont van zöldség és zsírmentes hús.
Sokan írták, hogy tuti nem ez a baja a feleségednek, stb, DE szerintem, ha őszinte kapcsolatotok van (ami a feltételes bizalmon alapszik), akkor csak nem hazudna neked ilyen fontos kérdésben. Én teljesen valóságosnak és hihetőnek tartom, hogy tényleg az alakját félti, hiszen sok az elrettentő példa a terhesség utáni malacságra. Persze sok az ellenpélda is, anyukám 48 kilósan esett velem teherbe, 58 kiló volt a terhesség alatt is, majd amikor megszült, még vékonyabb volt, mint azelőtt. De ez nem feltétlenül igaz mindenkinél. Szóval sok az érv is, sok az ellenérv is. Szerintem, ha mindenképpen szeretnél tőle kisbabát, meg kell beszélnetek, segítened kell neki, hogy majd a terhesség után és alatt is megfelelően táplálkozhasson, esetleg light-osan mozoghasson is. Szóval, ehhez te is kellesz ám! Ha elmondod neki, hogy te segítesz neki mindenben, biztosan megoldódik a probléma. Vegyetek szakirodalmat a témában, keresgéljetek, esetleg keressetek fel egy dietetikust, aki össze tud állítani egy diétás étrendet terhes nők számára. Lehet egészségesen, okosan is csinálni. Én drukkolok.
Egy nőnél - ha tényleg szeretne gyereket a szeretett férfivel - sokkal erősebben kellene működnie az anyasági ösztönnek, mint az elhízás elleni félelemnek.
Alapvető baj van Nálatok. A feleséged mégsem szeretne ANNYIRA gyereket. Mert ha szeretne /téged és a gyermeket is/, gondolkodás nélkül belevágna.
Érzésem szerint nem lesz tartós a házasságotok. Mert ha nagy nehezen rá is bírod, rettegve fogja megélni és ha az alakja - akár átmenetileg is megváéltozik - téged fog hibáztatni. Ne erőltesd, inkább gondold végig: megéri-e neked a könyörgés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!