Vártatok már valakire? Mennyi ideig? Megérte?
Bizonyos értelemben vártam rá...
Súlyos önértékelési problémákkal és depresszióval küzdött...mellette álltam, nem hagytam magára, pedig számtalan okom lett volna rá...rengetegszer okozott csalódást és sokszor megbántott...valahol belül éreztem, hogy várnom kell rá és ki kell tartanom mellette...azóta már több év telt el, az eljegyzést tervezzük:) minden megváltozott, ennél csodálatosabb embert nem is találhattam volna:)
2o-L
Villamosmegállóban, edzéstársamra.
Hogy megérte-e, arra nem tok mit mondani. Hát ja, megérte:D
Volt Valaki az életemben, Akit mindennél jobban szerettem és szeretek a mai napig is.. Eltelt már majdnem 4 év, de úgy érzem, ez csak erősödik, ahelyett, hogy elmúlna. Az elmúlt 4 évben felégettem és leromboltam mindent, minden kapcsolatot, amivel azt hittem, pótolhatnám Őt, de rájöttem, senki sem pótolható, főként nem Az, Akit ennyire szeretünk. Évekkel ezelőtt váltunk el egy buta félreértés miatt, de úgy érzem túl hosszú idő telt el, hogy még mindig jelenthessek Neki valamit. Egyedül vagyok és várok, hátha egyszer Ő is úgy érzi majd, hogy megbocsát nekem és talán még mindig szeret egy kicsit..
24L.
19:14-es vagyok
Mi a franc bajotok van, h lepontoztok? Tényleg várnom kellett a gyerekre a villamosmegállóban, de nem azért, mert a kapcsolatát kellett rendeznie. Valszeg be kellett ugrania előtte vhova. Mi ezzel a baj?
Ha meg a kérdezőnek nem felel meg, tegyen fel egy pontosabb kérdést. Az volt a kérdése, hogy vártunk-e már valakire, és miért. Én pontos választ adtam!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!