Anyám nem tartja sokra, amivel foglalkozom, szerinte ezt
akárki meg tudja csinálni. Hogyan kell erről tudomást
sem venni?
Figyelt kérdés
Nem vagyok már gyerek, harminc elmúltam, gyerekeim is vannak, de anyám lenéző véleménye mai napig bánt. Azt akarta, hogy orvos legyek vagy gyógyszerész, vagy mérnök, valami "menő". Én pedig tanár lettem és jó vagyok benne, nagyon szeretnek a tanítványaim, és hatékonyan oktatok. Szívvel. Szeretem is. De szerinte ez semmi. Ezt akárki meg tudja csinálni, sőt, úgy döntött, hogy megtanulja ő is, és megmutatja, hogy ez tényleg nem nagy ügy. Egy ilyen szülővel mit lehet kezdeni? Soha életében nem volt rám büszke, ezt már nem is várom. De megjegyzéseket miért kell tenni?
Nem tudom, mi köze a homofóbiádnak a kérdésemhez, de nem vagyok rá kíváncsi. Keress egy másik kérdést!
2015. júl. 21. 12:16
12/28 anonim válasza:
Az én aynám mit meg nem adott volna,ha tanári szakra megyek!Ő meg pont azt akarta rám erőltetni,ha már ő is szerzett tanári diplomát,amit amúgy egy percig nem használt,mert hospitálás során rájött,hogy elég lesz a saját gyerekét kibírnia,nem,hogy más,vadidegenét.
A kérdéssel kapcsolatban annyit,hogy bármilyen nehéz is elfogadni,de anyukád egyszerűen egy prosztó némber,egyszerűen nincs rá jobb szó.A helyedben már rég le nem ülnék vele egy asztalhoz sem karácsonykor,nem,hogy még látogassam.Akkor picit elgondolkodna,mit szúrt el és nem froclizna.
2015. júl. 21. 12:35
13/28 anonim válasza:
Anyukádnak igaza van. A tanári fősuli az semmi. Csak drága a tandíj, de azt a szülők fizetik. Ergó a mai közmunkások is lehetnének tanárok, ha gazdag családba születtek volna.
2015. júl. 21. 13:06
14/28 A kérdező kommentje:
0%-ra hajtasz, mi? Ne félj, nemsokára eléred! Én drukkolok neked, hogy kielégülj végre!
2015. júl. 21. 13:07
15/28 anonim válasza:
Tanárnak lenni igen is szép dolog.Akik azt mondják,hogy ez semmi azok csak egyszerüen trollkodnak :)
Szép életet!
2015. júl. 21. 13:12
16/28 anonim válasza:
Nincsen tisztelet Isten veled!
Ám amugy te(17es) meg mire vagy ennyire fel,hogy lenézed a másik munkáját? Milyen ember vagy te?!!
Szégyeld magad :D
2015. júl. 21. 13:32
17/28 anonim válasza:
Emberek ne etessétek a trollt!! Az ilyen emberekről nem kell tudomást venni. Igénylik a figyelmet, mert a valós életben nem kapják meg.
2015. júl. 21. 13:34
18/28 anonim válasza:
A tanarkepzon elmeletileg tanultal pszichologiat.
Mi mondjuk meg, hogy mit kezdj az anyaddal?
2015. júl. 21. 14:24
19/28 anonim válasza:
Utolsó:Az ottani pszichológia kb. egy kalap szart nem ér.Arra nem készít fel,hogy hogy kezeld a problémás helyzeteket otthon vagy hogy mit kezdj 30 deviáns süldővel.Egyéb mást meg be kell nyalni belőle.
2015. júl. 21. 15:07
20/28 A kérdező kommentje:
Még egy pszichológus sem tudja a saját problémáit megoldani, ezért jár szupervízorhoz (saját pszichológushoz) mindegyik. A szakmai tudás és a saját problémák megoldása két külön lapra tartozik. Ha tanultál volna pszichológiát, tudnád.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!