Anyám nem tartja sokra, amivel foglalkozom, szerinte ezt akárki meg tudja csinálni. Hogyan kell erről tudomást sem venni?
Biztos jó tanár vagy, elhivatottságod is van. Nehéz munka.
"úgy döntött, hogy megtanulja ő is, és megmutatja, hogy ez tényleg nem nagy ügy"
Rajta! Ezzel nem árt neked, te pont ugyanolyan jó maradsz mint előtte, nem függsz Tőle (már).
"Egy vélemény, mindig csak egy vélemény, sohasem az igazság." - azt hiszem Epiktétosz mondta.
Te a tanítványaidnak biztos tanítod, József Attila gyönyörű szavát:
"az igazat mondd, ne csak a valódit,
a fényt, amelytől világlik agyunk,
hisz egymás nélkül sötétben vagyunk."
Hát csak az igazság-kereséssel kell foglalkozni, nem a "valódi"-n rágódni.
nekem pl nem lenne idegem hozzá...
én informatikus vagyok más meg ezt nem tudná elviselni...
szerintem nincs univerzális ember aki minden munkát képes ellátni...
ennyi erővel egy súlyosan szellemi fogyatékos is eltudja látni szerinte?
szerintem ne anyukádnak akarj megfelelni...ilyen rossz anya is lehetne akárki (aki nő és képes szülni), de szerencsére sokan jobbak...
A kovetkezo megjegyzesenel minden tovabbi nelkul kozlod, hogy oke, ez volt az utolso huzasa. Onnantol mondjuk par honapig nem felhivni, ha megis felhiv, vagy epp eloszoban valamiert beszeltek, az ilyen iranyu beszelgetest azonnal lezarni, akar fakepnel is hagyni. Gyerekeknek elmagyarazni, hogy nem utaljuk a mamat, csak 'neveljuk'.
Bunkonak tunik, de hatasos lehet...
Szerintem anyukádban az is benne lehet, hogy "ő jobban tudja mi jó neked", meg "többre is képes lennél" ezért, csak hogy csak azért is igaza legyen, megmutatja, hogy bárki tud tanár lenni, ehhez nem kell nagy ész.
Amúgy meg hülyén gondolkodik.
Légy büszke magadra,ne más legyen rád!!!
Egyébként a tanári munka nagyon becsületes melo,nincs mit szégyelned!Elég baj,hogy saját anyád ezt nem ismeri el,szomoru. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!