Esetleg másnak is vannak olyan észrevételei a családtagjaival kapcsolatban, hogy pont olyan gerinctelen, megbízhatatlan emberek, mint akárki mások?
2-es vagyok.
Mondjuk én ettől nem látom másképp a többi embert. Amikor a család egy részétől a totális közönyt és az együttérzés hiányát kaptam, akkor idegenektől kaptam együttérzést. El sem tudom mondani, hogy mennyire jól esett.
Ami a legjobban fájt pl. hogy az érzéketlen sógornőm a testvéremet úgy kifordította magából, hogy egy gondolattalan bábut csinált belőle, akinek semmi értelmes nem jut el az agyáig. Ez lenne a család?? Röhej!
2-es (nő) vagyok.
Szerintem ez nem nemi kérdés. A nők között vannak túlérzékenyek és vannak totálisan érzéketlenek. Én érzéketlen nem szeretnék lenni. Inkább vagyok ilyen kis hülye, aki mindent a lelkére vesz, de pl. amilyen a sógornőm, olyan nem szeretnék soha lenni. Mindenkin átgázol a saját érdekében, még a gyerekein is, és saját magán kívül senkit nem szeret. Pedig elvileg ő is nő, mégis mérgez maga körül mindent. Szóval ez nem férfi-nő kérdés, hanem ember-kérdés.
#7 - ne haragudj, de azon túl, hogy teljesen értelmetlen a gondolatmeneted, gyakorlatilag azt írod le, hogy "a férfi" annyira sötét, hogy nem tud egyszerre nézni és gondolkodni, mert csak egyre van egyszerre kapacitása.
A légzése nem szokott leállni, ha nagyon néz vagy gondolkodik? Nem akad össze a három funkció?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!