Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért foglalkozom mások...

Miért foglalkozom mások boldogságával, életével?

Figyelt kérdés

Sokszor azon veszem észre magam hogy rengeteg mindenkinek megnézem az adatlapjait (persze ismerősökét) nézegetem a képeiket, mi lett velük, gyerekeiket stb.

Más is szokott "nézelődni"?

2013. jan. 19. 22:04
 1/5 anonim ***** válasza:

Persze.Aztán leesik,hogy összekaphatnám magam: fogyhatnék is,tanulhatnék többet,önkénteskedhetnék,lehetne zenekarom...és még kismillió dolog.Próbálom a lehető legtöbbet kihozni az életből.

Mondjuk nem tudnám elképzelni 20 évesen,hogy egy 3 éves gyerekem legyen,mint egyik-másik volt osztálytársamnak.

2013. jan. 19. 22:10
 2/5 anonim ***** válasza:

Hmm ez jó, én is szoktam ilyennel szórakozni, csak ezzel az a gáz, hogy látom hogy van életük, eljárnak sokfele, külföldre, bulikba, dolgoznak, stb. én meg jóformán lusta vagyok és kicsit irigy leszek ezekre az emberekre, úgyhogy inkább meg sem nézem más dolgait mondjuk facen, mert amiről nincs fogalmam arról nem is tudom túráztatni az agyam.

Tehát pusztán emberi kíváncsiság amit csinálsz. Na meg írtad, hogy ismerősökét nézed, vagyis érdekel hogy mi van/lett velük, ez pozitivum is lehet mert így nem vagy önimádó :) De a legtöbb esetben engemet idegesíteni szokott más élete, nagyon ritkán vagyok büszke vagy jókedvű más eseményére.

2013. jan. 19. 22:19
 3/5 anonim ***** válasza:
Igen, nekem is volt ilyen. Kíváncsiságból, unalomból. De legyen életed neked is, a saját házad táján sepregess.
2013. jan. 19. 22:28
 4/5 anonim ***** válasza:
Jap, saját életet akarsz, ezért csekkolod le más emberek működését. Gyakorlatilag ugyan ez megy itt is a GYIK-en. Olyan ez, mint mikor egyetemista vagy és tanulnod kellene, minden más vonzóbb, mint a jegyzeteid... Gyere el velem kávézni.
2013. jan. 19. 22:33
 5/5 anonim ***** válasza:

Én szoktam, de csak akkor, amikor valami mással kellene foglalkoznom, de nincs kedvem hozzá (egyetemista vagyok - tanulnom kellene :D)

Egyébként nem leszek lelkibeteg attól, hogy volt osztálytársaimat eljegyezték, esetleg már gyerekük is van.

2013. jan. 19. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!