Menyasszonyomnak mostanában semmi nem jó, szomorú és rossz kevű sokszor. Ha nem foglalkozom vele az a baj, ha odabújok, simogatom az a baj? Mi lehet a baj? Hogyan segítsek rajta?
Nőként mondom van ilyen... egyszerűen kedvetlen, lehet bármi az oka, pl. a nagy meleg, szar munkakörnyezet, konfliktus a barátaival, akármi.
Rajtam ilyenkor sokat szokott segíteni, ha a férjem meglep valamivel, pl. elmegyünk valahova kirándulni (bár ilyen melegben inkább estefele, vagy borozni valahova egy séta után), étterembe vagy épp moziba... egy kis változatosság, hogy kizökkentsen a hülye hangulatomból.
Én a terhességem első pár hetében voltam ugyanígy. Bár akkor még nem tudtuk,hogy terhes vagyok kb rá 2 hétre derült ki,mert minden teszt negatív lett és csak vérből látszódott. De a férjem(akkor még vőlegényem) fejében,hogy emiatt lefújja az esküvőt. Szép is lett volna xd
Kedves Kérdező!
Vannak ilyen hisztis napok, próbáld meg meglepni valamivel hátha :) remélem megoldódik :)
Hanyadik ilyen kerdesed ez mar?
A csajod boldogtalan. Ez van.
Nekem is szoktak lenni olyan időszakaim, mikor magam sem tudom, mi bajom, de legszívesebben bőgnék egész nap. Hiába gondolom végig, hogy milyen szép életem van, nem használ.
Az egyetlen, ami használ, az, ha kizökkentem magam. Nálam a kutyasétáltatás az agymosások netovábbja. Mindent félreteszek és elmegyek egyet kirándulni a kutyáimmal. Leülök egy csendes helyen a természetben és nézelődöm. Pár perc alatt elszáll a feszültség.
Ha a menyasszonyodnak ezt az élményt a vásárlás, vagy a kozmetikus, a sport vagy akármi más jelenti, bátorítsd, hogy menjen el és próbáljon kikapcsolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!