Csak én reagálom ezt túl?
Lehet hogy most hülyének fogtok nézni hogy ilyen "bajom" van, de leírom.
Szóval anyám nem főz, mivel dolgozik. Pedig szerintem tudna, mármint lenne ideje. Az igaz hogy 3 műszakban dolgozik, aláírom hogy sz@r ez neki, de naponta 12 órákat alszik. Van hogy többet.
Mivel anyám nem főz, mamámhoz kell minden nap délmelegben átsétálnom (busz nincs, falu), ami kb 35perc (oda-vissza)
Viszont mama kb mindig valamilyen főzeléket főz, a tökfőzelék nála a "nyerő", egy hónapban legalább 12x van az, meg persze tökpogácsa, amit én szintén nem szeretek, és hasonló kaják. Persze megeszem, mert muszáj. Az meg még a hab a tortán hogy mindig ottart hogy elmesélje mi történt vele, de nem mondhatom neki hogy "Nem érdekel hogy a szomszédnénid ma hogy káromkodott a férjével, az sem hogy milyen "érdekesség" volt a Dr. Tóth meg hasonló szerintem hülyeségekbe. stb"
De ez még mindig nem elég, még nagyon sokszor ott szokott tartani hogy szedjem le a cseresznyét, szedjek le minden függönyt mert havonta kétszer mossa ki, és másnap kora reggel meg menjek át hogy visszategyem.
(Aztán persze délmeleggel megint át kell mennem kajálni)
Szerintetek én reagálom túl ezt?
Ez megy már 7 éve, jelenleg 17 vagyok.
Anyámmal már sokszor összevesztem ezen hogy nem főz és mehetek délmelegben, mamámnak nem mondok semmit, mert öreg már, nem akarom hogy azt higgye nem szeretem. Meg kell neki a társaság az biztos, bár ott van tatám, de elváltak. Csak nekem ez sok minden nap.
Egy házban laknak ugyan, de nem is beszélnek szerintem.
Akkor nem értetek engem.
12órakor elindulok, és kb 16 órakor érek haza.
Ez után van még csak a házimunka, mivel anyám 3 műszakos, ezért semmit nem csinál szinte, én takarítok, mosok, fűnyírózok minden.
Délelőtt talán van 2 óra szabadidőm.
Most csak azért tudok írni mert mama kórházban kivizsgáláson van, amúgy ott lennék nála :)
Gondolom amikor ti gimi mellett dolgoztatok nektek kelett takarítani, mosni, mosogatni, meg mindent.
De hagyom, itt szerintem mindenki álszent, kizárt hogy mindenkinek ilyen volt a hozzászólók közül a gyerekkora.
Gyémántcipő.. persze még okostelóm sincs.
Mert az okosteló az létszükséglet...
Szomorú lennék, ha ilyen lenne a gyerekem 17 évesen. :(
Remélem, több tiszteletet nevelek belé, és nem nézné végig, ahogy háromműszakozom, és a nagymamája a belét kidolgozza (ahogy látom betegen), hogy minden nap meleg kaját adjon neki, miközben ő a neten panaszkodik vadidegeneknek, hogy nem elég változatos a menü és túl sokat kell beszélgetni azokkal, akik szeretik. És még okos telója sincs. És ha már otthon ül egész nap, erős 17 éves egészséges testtel, még a füvet is le kell nyírnia és maga után elmosogatni (mert ugye nagy kosz nem lehet a konyhában, ha nem főztök otthon, nem?) SZánalmas. Jobb szó nincs rád. N31
Ugy birom amikor valaki kiir egy kérdést, aztán ir még hozzá hogy ismertesse a helyzetet erre letámadják hogy igy meg ugy kamu. Ha kamu lenne valoszinu nem valaszolna tobbet hanem hagyná a francba az egészet.
Na de kérdésedre a válasz...szoval mi lenne akkor ha átmennél mamádhoz néhanapján reggel és együtt föznétek valamit? :) vagy mondanád hogy mama fözök én . És akkor alapanyag sem kellene anyudtol mert mamádnál gondolom alap dolgok vannak :)
22n
Azért nehogy már egy 17 évesnek középsuli/gimi + házimunka mellett még dolgoznia is kelljen, ha normálisan akar enni.
Szegény nagymamát sajnálom. Anyád fizet legalább neki valamit, hogy kettőtöket is etet?
mamadnal is fozhetsz. ketlem, hogy ne engedne meg.
az en anyukám se főz, de én igen, mindig kitalalok valamit. ketlem, hogy pár alapanyag sincs otthon. ha igen, akkor me vigyél haza anyadnak kajat. azért ez a minimum a szülő reszerol, hogy biztosit a kiskorú gyerekenek kajat, vagy hozzavalot hozza, mivel mar nagy vagy.
3 műszakban dolgozok. Rettenetesen kimerítő. Éjszakás hét végén szombaton nem tudok este 6 előtt felkelni.. Minden nap kimerült és fáradt vagyok, nem akarok csinálni semmit. Csak munka és alvás a napom...
Főzz te a mamáddal.
Amúgy bicóval nem érnél oda hamarabb?
mamádtól sürgősen tanulj meg főzni
mert az élethez is kelleni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!