Hogy közöljem egy alkoholista anyával?
Szerintem neked az osszes letezo tinedzsereknek szolo szamot fel kell hivnod, es intezkedned!
Most ne az anyukaddal foglalkozzal, nem tud segiteni. Penze nincs, es olyan viszonyban sem vagy vele, hogy ezt megbeszeld vele.
Inkabb te intezkedj a baratoddal egyutt, a neten van minde szam, elerhetoseg!
Meg nem lehetsz 17 hetes terhes, szerintem most vagy 12 het korul. Ha nagyon-nagyon sietsz, meg elmehetsz abortuszra.
Az abortuszról már elkéstél,egyébként is,kell hozzá anyukád beleegyzése a háta mögött nem fogja senki megcsinálni.
(az utolsónak:amennyiben november első hetében volt az utolsó menszesze simán lehet 17 hetes,ha decemberben nem volt,akkor esély sincs a 12 hétre,legalább számolj utánna)
Tehát anyukád elöl esélyed sincs elhallgatni.
A védőnő elmondja neki-egyébként is ki kell mennie családlátogatásra,de szerintem jobb lenne,ha tőled tudná meg.
Ugyanúgy a barátod anyukájának is joga van tudni.
Én a mai estére összehoznék egy közös találkozót a szülökkel és közösen a barátoddal elmondhatnátok.
Lehet ők találnak olyan megoldást,ami mindenkinek jó.
Miért nem mentél előbb orvoshoz...?
Egyébként a legegyszerűbb az lenne, ha leülnél vele, és megmondanád neki, hogy védekeztetek, de mégis becsúszott a baba, elvetetni már nem tudod, de ahhoz még kölyök vagy, hogy felneveld, örökbe akarod adni.
Jah igen azt elfelejtettem közölni, hogy decemberben is és január elején is vettem tesztet de nem mutatta ki a terhességet.
Feltennék egy kérdést :
Ha beteg a baba, akkor is örökbe lehet adni?
Ha nem volt alapból lyukas akk mégis hogy történhetett ez?annyira hülye nem vagyok hogy nem vegyem észre...:S
Hát mást nem tudok csak azt hogy anyám elé állok, és elmondom neki amit tudnia kell...nővéremmel talán könnyebb lesz!
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Ha negatív a teszt,dokinál nem voltál,honnan veszed,hogy terhes vagy?
Már rég beszélni kellett volna a háziorvosoddal,a hasnövekedés,menstruáció kimaradása mögött ciszta is lehet,meg más is,ami nem annyira szerencsés.
Egyébként nem kell kamunak lenni,a legtöbb"nagylány"aki a szexhez eléggé nagynak érzi magát,teljes homályba él.
És akkor most mindjárt megemlíteném,hogy a korai szexuális aktivitás nem csupán terhességet,hanem jó pár kellemetlen betegséget is okozhat.Tessék utánnanézni!
Nagy levegővétel.Anya,terhes vagyok.
Muszály elmondanod mert halad az idő.
Hidd el abban a pillanatban megnyugszol, hogy elmondtad.
Az már az ő dolga mit válaszol.
A legjobb időpont:most.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!