Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy közöljem egy alkoholista...

Hogy közöljem egy alkoholista anyával?

Figyelt kérdés
Hogy mondjam el egy alkesz anyának, hogy az ő 16 éves lánya terhes, és örökbe szeretné adni a babát ha lehetséges...segitsetek könyörgök...
2010. márc. 3. 10:26
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/76 anonim ***** válasza:
22%

[link]

Így néz ki a babád!Lehet gondolkodni!

2010. márc. 3. 12:19
 42/76 A kérdező kommentje:
és a 13. 18 hét közötti abortusznál közöljem az orvossal hogy hát én nem tudom felnevelni a gyereket? vagy hogy? mit mondjak h el tudjam vetetni? könyörgök segits...köszi
2010. márc. 3. 12:20
 43/76 anonim ***** válasza:
23%
Persze megértem hogy stresszes vagy, de helyette inkább menj sétálni ha anyukádat nem bírod, a friss levegőnek jobb hatása van és még ma vagy holnap menj el az orvoshoz és a részleteket tőle kérdezd meg!
2010. márc. 3. 12:21
 44/76 A kérdező kommentje:
Elhiheted hogy gondolkodom de légyszi ne itélj el...kicsit értsd meg amit irtam...légyszii...köszönöm szépen.(am teljes mértékben igazad lenne, és egyetértenék, ha nem ilyen életem lenne.)
2010. márc. 3. 12:22
 45/76 A kérdező kommentje:

Oké rendben . Köszönöm . És abban tudnáél segiteni hogy hogy üljek le anuyval? hogy mondjam neki h holnap megyek az orvoshoz... mert terhes vagyok?

Köszi.

2010. márc. 3. 12:23
 46/76 anonim ***** válasza:
100%

Igen, közöld vele, hogy 16 éves vagy, szülői támogatásra nem számíthatsz, nem tudod felnevelni. Innentől majd ő eldönti, hogy javasolt-e még az abortusz, vagy sem.

De legkésőbb holnap menj el orvoshoz! Legjobb lenne még ma délután! Vagy tinédzserambulancia nincs a közelben ?

2010. márc. 3. 12:23
 47/76 anonim ***** válasza:
49%

Nőj fel!

Ha gyereket tudsz csinálni, akkor már elég érettnek kell lenned ahhoz, hogy ennek a felelősségével megbirkózz.

SENKI nem tudja már levenni ezt a válladról.

Hagyd abba a cigit meg a nyugtatót, meg egyéb gyógyszert AZONNAL, szüld meg, és ha mást nem tudsz, add örökbe.

2010. márc. 3. 12:25
 48/76 anonim ***** válasza:
Lehetséges az, hogy először az orvoshoz mész, ott mindig a védőnőhöz szokták irányítani a terheseket és ők ált eléggé empatikus emberek, szerintem abban is segít hogy anyukádnak elmondja ezt.
2010. márc. 3. 12:26
 49/76 A kérdező kommentje:

Nincs tiniambulancia sajnos..csak kórhát és SZTK. Remélem el tudjuk még vetetni...ha nem akkor remélem nincs baja a babának...

Nem én akartam ezt a gyereket.védekeztünk mint leirtam.az én felelősségem, én nem azt akarom hogy itt vki levegye a vállamról a terhet hanem hogy adjanak tanácsokat...és szerencsére sikerrel járok.

Köszi.

Leirom majd hogy mit mondott a Doki de csak holnapután leszek gépközelben úgyhogy csak akkor.

Ma még tudok irni nem tudom hoy meddig de a válaszokat várom.

KÖszi.

2010. márc. 3. 12:28
 50/76 anonim ***** válasza:
35%

Szia!

Azt gondold meg, hogy ha elveteted, az neki rossz. Persze, értem én, hogy nem lesz olyan jó élete, mint szeretnéd, de ez olyan, mintha valaki agyoncsapna téged, mert lehetne jobb is az életed. Szerintem.

Neked is rossz, ha elveteted, mert lelki sérüléseket okoz. De nem is kell ezt megtenned, mert vannak helyek, ahová örökbe adhatod, ha akarod. Kapcsolatot is tarthatsz vele. De még addig eldöntheted, mi legyen. Nem te vagy az első, akivel ez megtörént, sem az egyetlen, és nem is a legfiatalabb. Ne haragudj magadra, se a gyerekre. Jó, hogy a párod veled van. Örülj ennek, és ne fordulj magad ellen.

2010. márc. 3. 12:29
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!