Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy közöljem egy alkoholista...

Hogy közöljem egy alkoholista anyával?

Figyelt kérdés
Hogy mondjam el egy alkesz anyának, hogy az ő 16 éves lánya terhes, és örökbe szeretné adni a babát ha lehetséges...segitsetek könyörgök...
2010. márc. 3. 10:26
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/76 anonim válasza:
100%

mikor volt utoljára menstruációd?

mond meg és majd én kiszámolom neked!

az abortusz szegénységi alapon 8700-Ft,de oda anyukád vagy apukád mindenféle képen kell,nekem tegnap volt abortuszom és anyunak mindenhova jönnie kellet,és ö is alkoholista szerintem 100x rosszabb mint a te anyukád!hát én nagyon sajnálom a te helyzetedet!

2010. márc. 3. 11:17
 12/76 anonim ***** válasza:
100%

Áprilisra van időpontod? Nálunk 1-2 napon belülre szoktak időpontot adni, ez sztem nem normális hogy csak áprilisra van, hisz terhes vagy! Kellenének a vizsgálatok, vitaminok, konzultáció a védőnővel stb Egy 16 éves lány terhes és ha el akarná vetetni akkor sem tudná mert nem kap időpontot?

Szerintem hamarabb menj, úgy hogy a háziorvosod adjon beutalót, ekkor el tudják intézni hamarabb is a fogadást!

2010. márc. 3. 11:19
 13/76 anonim ***** válasza:
39%

Ja, hogy a barátod az, meg együtt vagytok?

Hát akkor egyszerű a képlet!

Odamész hozzá: idefigyelj ember, ha teherbe ejtettél, akkor vagy vegyél feleségül (ezzel nagykorúvá is válsz, és nem kell semmihez szülői beleegyezés többé), vagy legalábbis tarts el engem és a gyereket, vagy te, vagy a családod! Ha gyereket csináltál, viseld is a felelősségét!

Ha erre aszongya oké, akkor rendben. Ha meg nem, akkor egy sz@r alak, és legfeljebb azt érdemli meg, hogy gyerektartásra pereld.

2010. márc. 3. 11:19
 14/76 anonim ***** válasza:
90%

Szia!

Én nem hibáztatlak, hiszen nem lehetett könnyű ilyen családban felnőni. Én is inkább az abortusz mellett döntenék a helyedben, mert nem hiszem, hogy lesz szíved "eldobni" magadtól azután, hogy megszülted. És ha meg akarna keresni pl, mikor idősebb lesz ? Nem félsz, hogy haragudni fog rád? Vagy ha te akarod később megkeresni ?

A párod mit szól hozzá?

Van egy-két ilyen témával foglalkozó film, amit ajánlok neked: juno, leányanya, vagy pl. az mtv oldalán meg lehet nézni a Várandós tinik című reality showt. Abban többnyre 16 éves tinik szerepelnek, minden részben másvalaki, és végig követik velük a 9 hónapot. Na ott pl. az egyik lány sms-ben közölte az édesanyjával :S

Bárhogy is döntesz, nem lesz könnyű, de neked kell meghoznod a döntést. Csak hát 16 évesen az ember még nem elég érett, ezért kellene a szülök segítsége ...:S

2010. márc. 3. 11:20
 15/76 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egy bnőm 17 évesen szült. Ő megtartotta, de persze ha a szülei nem segítettek volna akkor nem tudná nevelni. Nappalin be tudta fejezni a gimit, most egyetemre jár levelezőn..
2010. márc. 3. 11:23
 16/76 anonim ***** válasza:
34%
Neveld fel a gyereket! Vallald a feleloseget! Ha mar letezik anyukaja, akkor legyen is neki! Egy eletre elkurod a gyereked eletet ha eldobod magadtol. Meg a sajatodat is...
2010. márc. 3. 11:28
 17/76 anonim ***** válasza:
0%
Megkerhetlek, hogy ird le, hogy hogy vedekeztetek? Ez komolyan erdekel!
2010. márc. 3. 11:29
 18/76 anonim ***** válasza:

És hogyan nevelje, miből, mikor nincs saját keresete ? van barátja, de kit tudja, hogy meddig ?

Szerintem a gyerekvállaláshoz kell egy bizonyos anyagi háttér, ami 16 évesen nem hiszem, hogy biztosítva van.

Elnézést, hogy ezt mondom, de ne akard, hogy a gyerekednek is olyan élete legyen, mint neked.

2010. márc. 3. 11:32
 19/76 A kérdező kommentje:
Novemberben jött meg utoljára a bajom.NEM CSAK A PÁROM HIBÁS AZÉR HOGY TERHES LETTEM...amúgy nem igazán örül neki hogy örökbe akarom adni...azt mondta hogy abba csak úgy egyezik bele ha min. a szülinapján láthatja a gyereket és ha a nevelőszülökkel tarthatja a kapcsolatot.háát a háziorvosom az elküldött a p*csába mikor felmentem és nem tudok másik orvoshoz átmenni mert nem adja át a kartonomat...:S és az a 9000 Ft az hogy van? anyu nem fogja beismerni hogy alkesz...és ha elmondom a csalásegitőbe elvesznek tőle amit nem akarok, mert mégicsak az anyám.már elkell neki mondanom nem birom tovább...de nagyon félek..nem tudom hogy kezdjek bele...tesóm tuti leül velem beszélni anyuval ha megkérem hogy ne egyedül kelljen, de akkor sem merem, nem tudom...beleőrülök lassan.adjon valaki egy tippet hogy hogy kezdjek bele légysziii...és köszi a számolást és a válaszokat is.jah és vki irta h az lenne ha legjobb ha anyu nevelné fel..na hát én ebben kételkedem..és anyu nem fogja felnevelni az 100 % 50 éves fejjel...:( segitsetek még.köszi
2010. márc. 3. 11:39
 20/76 anonim ***** válasza:
100%

SZia! itt megnézheted hány hetes vagy:

[link]

Olyannincs, hogy csak ilyen későre vanidőpont. SZTKba elvileg bemehetsz akármikor, kötelesek ellátni, még a nőgyógyász is! Itt Zuglóban pl az SZTKban nincs is időpontkérés, érkezés alapján hívnak be.

ezt a honlapot nézd meg mindenképpen!

[link]

2010. márc. 3. 11:40
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!