Hogy közöljem egy alkoholista anyával?
mikor volt utoljára menstruációd?
mond meg és majd én kiszámolom neked!
az abortusz szegénységi alapon 8700-Ft,de oda anyukád vagy apukád mindenféle képen kell,nekem tegnap volt abortuszom és anyunak mindenhova jönnie kellet,és ö is alkoholista szerintem 100x rosszabb mint a te anyukád!hát én nagyon sajnálom a te helyzetedet!
Áprilisra van időpontod? Nálunk 1-2 napon belülre szoktak időpontot adni, ez sztem nem normális hogy csak áprilisra van, hisz terhes vagy! Kellenének a vizsgálatok, vitaminok, konzultáció a védőnővel stb Egy 16 éves lány terhes és ha el akarná vetetni akkor sem tudná mert nem kap időpontot?
Szerintem hamarabb menj, úgy hogy a háziorvosod adjon beutalót, ekkor el tudják intézni hamarabb is a fogadást!
Ja, hogy a barátod az, meg együtt vagytok?
Hát akkor egyszerű a képlet!
Odamész hozzá: idefigyelj ember, ha teherbe ejtettél, akkor vagy vegyél feleségül (ezzel nagykorúvá is válsz, és nem kell semmihez szülői beleegyezés többé), vagy legalábbis tarts el engem és a gyereket, vagy te, vagy a családod! Ha gyereket csináltál, viseld is a felelősségét!
Ha erre aszongya oké, akkor rendben. Ha meg nem, akkor egy sz@r alak, és legfeljebb azt érdemli meg, hogy gyerektartásra pereld.
Szia!
Én nem hibáztatlak, hiszen nem lehetett könnyű ilyen családban felnőni. Én is inkább az abortusz mellett döntenék a helyedben, mert nem hiszem, hogy lesz szíved "eldobni" magadtól azután, hogy megszülted. És ha meg akarna keresni pl, mikor idősebb lesz ? Nem félsz, hogy haragudni fog rád? Vagy ha te akarod később megkeresni ?
A párod mit szól hozzá?
Van egy-két ilyen témával foglalkozó film, amit ajánlok neked: juno, leányanya, vagy pl. az mtv oldalán meg lehet nézni a Várandós tinik című reality showt. Abban többnyre 16 éves tinik szerepelnek, minden részben másvalaki, és végig követik velük a 9 hónapot. Na ott pl. az egyik lány sms-ben közölte az édesanyjával :S
Bárhogy is döntesz, nem lesz könnyű, de neked kell meghoznod a döntést. Csak hát 16 évesen az ember még nem elég érett, ezért kellene a szülök segítsége ...:S
És hogyan nevelje, miből, mikor nincs saját keresete ? van barátja, de kit tudja, hogy meddig ?
Szerintem a gyerekvállaláshoz kell egy bizonyos anyagi háttér, ami 16 évesen nem hiszem, hogy biztosítva van.
Elnézést, hogy ezt mondom, de ne akard, hogy a gyerekednek is olyan élete legyen, mint neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!