Hogy közöljem egy alkoholista anyával?
Figyelt kérdés
Hogy mondjam el egy alkesz anyának, hogy az ő 16 éves lánya terhes, és örökbe szeretné adni a babát ha lehetséges...segitsetek könyörgök...2010. márc. 3. 10:26
31/76 A kérdező kommentje:
A barátom apukája meghalt.Az anykája...na róla ne beszéljünk...már többször is összekaptam vele..nemhogy leülni nem akarunk vele beszélni de még elmondani sem akarjuk neki azt az egészet..a családi?...hol van az már??:S abból van még kb. 4000 Ft(igaz most nm csak piára ment el.)9000 et még csakcsak összekaparunk. a barátom most kap majd ösztöndijat ezen a héten...bár sztem már nem lehetséges az abortusz...:( pedig én abba is belemennék..még jobb lenne mintha örökbe adnám...mennyi idős korig lehet elvetetni?
2010. márc. 3. 12:04
32/76 anonim válasza:
12. hétig végzik el az abortuszt :S
33/76 A kérdező kommentje:
Nah ebben a pillanatban veszett el minden reményem...:'(
És ha valami baja van a bébinek?csakmert én a cigiről nem tudtam lemondani az állandó stressz miatt...akkor elvileg ha nagy baja van akkor a 22. hétig elvégzik az abortuszt nem?
2010. márc. 3. 12:10
34/76 anonim válasza:
Igen, most akartam írni, hogy elvileg megcsinálja a doki akár még a 20. héten is, de erre ritkán kerül sor szerintem.
35/76 anonim válasza:
Azonnal hagyd abba a cigit. Nem lehet már elvetetni, add örökbe, de ha valami baja lesz a gyereknek az a te hibád lesz! Értem hogy fiatal vagy de nem lehetsz ilyen felelőtlen hogy tönkretedd más életét!
36/76 anonim válasza:
Nem értelek....Hol vannak az anyai ösztönök?Hiába vagy 16éves!Ébredj fel!Egy élet van a szived alatt!Már van kis keze,lába....
37/76 anonim válasza:
Mondjuk egy valamit nem értek. egy doboz cigi 600ft, ami nem kis luxus 16 évesen...
38/76 A kérdező kommentje:
Komolyan mondom már gondolkoztam azon is h öngyilkos leszek... nem birom tovább...valaki segitene hogy mikor csinálja meg a doki az abortuszt 12. hét után is?
mert ha kiderül h valami baja van a babának, és eltudnám vetetni megtenném...nem akarom elrontani más életét...
2010. márc. 3. 12:16
39/76 anonim válasza:
"Később (a 13-18. hét között) is végeznek terhességmegszakítást elsősorban az "anya súlyos válsághelyzete" esetén, vagy ha a terhesség megszakítása a terhesnek nem felróható okból nem történt meg a 12. hét előtt."
40/76 A kérdező kommentje:
tesómét szivom..tudom hogy egy élet van a szivem alatt de mástól nem nyugszok...a nyugtató már nem hat rám...és nem is fogok többet bevenni az bizti...most ne hogy azt higyjétek hogy idegbeteg vagyok...de anyám miatt már néha kellett bevennem egyet egyet...
2010. márc. 3. 12:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!