Hogy közöljem egy alkoholista anyával?
Elöször is, a nögyógyászhoz menj el idöpont nélkül. ha arra hivatkozol, hogy esetleg terhes vagy, akkor azonnal kell, hogy fogadjon - legfeljebb egy órát várnod kell.
ma 11:19-es: szerintem te kicsit el vagy tévedve!!!! Mi az, hogy a barátja vegye el és tartsák meg a gyereket?!?!??!??
Szeritned egy 16-17 éves fiú hogy tudna eltartani egy családot? Tudsz egyáltalán gondolkodni? Ha a kérdezö (és a barátja) ezt a megoldást tartják jónak, akkor te mit erölködsz?
Szerinted két tizenéves iskolai végzettség nélkül, munkahely nélkül meg tud élni? Mert elárulom, hogy még gyerek nélkül sem, nemhogy egy babával.
nem akarom hogy olyan élete legyen mint nekem.ebben igazad van. óvszerrel védekeztünk, ha nem volt rá keret nem feküdtünk le egymással soha...
vállaljam a felelőséget?könnyű ám azt mondani...lennék 2 évvel idősebb akkor már tudnám vállalni...és amúgy sem azért lette terhes mert ész nélkül b*sztam agyba-főbe...hanem mert az óvszer nem volt elég hasznos...jah és fog.gárlót nem szedhetek még...állitólag...a gyerekem életét ezzel nem b*szom el, és sajátomat is azzal b*sznám el ha megtartanám...egy alkesz nagymami?nemhiszem h kell ez a gyereknek.anyám már nem fog változni...köszi a válaszokat
Rendben elmegyek úgy a nőgyógyászhoz..köszi a tippet.
és hát igen...én 16 vok a barátom 18 lett tegnap mindketten suliba járunk...hogy tartanánk el?!? köszi hogy megvédtél(:
Szerintem is hamarabb kellene orvoshoz menned + mondd el az orvosodnak is hogy terhes vagy, olyat nem csinálhat hogy elküld! Nőgyógyászaton is azonnal kellene hogy fogadjanak, nálunk sincs időpont kérés és Bp-n szerintem sehol.
Az dicséretre méltó hogy a barátod ennyire felelősségteljesen viselkedik, de ez a baba még túl korai lenne..
"ma 11:19-es: szerintem te kicsit el vagy tévedve!!!! Mi az, hogy a barátja vegye el és tartsák meg a gyereket?!?!??!??
Szeritned egy 16-17 éves fiú hogy tudna eltartani egy családot? Tudsz egyáltalán gondolkodni? Ha a kérdezö (és a barátja) ezt a megoldást tartják jónak, akkor te mit erölködsz?
Szerinted két tizenéves iskolai végzettség nélkül, munkahely nélkül meg tud élni? Mert elárulom, hogy még gyerek nélkül sem, nemhogy egy babával."
Csak úgy mondom neked (bár lehet, hogy te erről nem tudsz, de), Magyarországon törvények vannak. Ilyen az is, hogy gyerektartás jár, és a férfinak kell fizetnie. Ha kiskorú az illető, akkor majd a szülei állnak jót ezért. Majd a bíróság megállapítja, hogy mennyi jár, ha meg nem fizeti, azért börtönbe is kerülhet. Ilyen egyszerű.
te még nagyon gyerek vagy ehhez a helyzethez, és segítségre van szükséged.
először is, ha beállítasz a nőgyógyászhoz, nem küldhet el! másodszor: már négyhónapos terhes lehetsz, tehát nálad már mindenféle viszgálatokat meg kellett volna ejteni. azonnal menj el a dokihoz!
a harmadik dolog: keresd fel a gyermekvédelmi szakszolgálatot. ott te is és a kicsi is segítséget fogtok kapni. ha úgy döntesz, hogy a babát örökbe szeretnéd adni, abban is fognak tudni segíteni!
ha úgy érzed, hogy nem tudod a babát felnevelni, inkább méltósággal mondj le róla, kerüljön minél hamarabb biztonságba egy szerető örökbefogadó családnál, minthogy sodródjatok tovább az életben mindketten.
kérd felnőtt szakemberek segítségét. az interneten nem fogsz jó tanácsokat kapni...
És a barátod szülei ? Estleg ha összeülnétek együtt, úgyértem te, a párod, az ő szülei, meg a te szüleid, és úgy mondanátok el. Együtt csak kiokoskodnátok valamit :S
Az abortusz ellen meg nem lehet ok a pénzhiány, nem hiszem, hogy a két család együtt nem tud 9ezret összedobni. Most jön a családi pótlék, hó eleje van, max. anyukád nem piára költi...:S
Mindenképp elmegyek dokihoz...kb 17 hetes terhes vagyok, kiprbáltam azt amit valaki küldött linket és ennyit adott ki.ilyenkor már ne lehetséges h elvetessem ugye?
*11:19 es.nem értem hogy most ezt miért hoztad fel.nekem nem a gyerektartás a lényeg, meg nekem ő ott van segit mindenben amiben tud.itt arról van szó hogy hogy mondjam el anyámnak, és az örökbeadásról...én nem szidni akarlak csak mondom...hogy a barátommal semmi problémám nincs...
Középiskolába járunk mindketten. én 10.be ő 11.be
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!