Mit tegyek? 16 éves fiu vagyok és a házunkhoz hozzá lett épitve a mamámé is de a vályog olvadás miatt kidölt a fal életveszélyes lett a mienké is. El kellett menni innen kaptunk egy ideiglenes lakást amibe nincs fürdö se konyha vc van meg
Figyelt kérdés
szomszédaink romák még a környéken se láttam magyart rajtunk kivül regeltöl estig üvöltöznek Esztergomban vagyunk tehát tanácsi lakást se tudunk igényelni mmert it csak licitre van. Szerintetek mit tegyek pár embertöl kérdeztem, már de nem hitték el de mondom ez vér komoly2010. márc. 3. 08:21
41/44 A kérdező kommentje:
Én értem mit mondasz de nekem semi közöm a gimi hez. Amugy megprobálok intézni valamit mert ez igy nem álapot lefénképeztem minden mocskot ami it van és a családsegitösöm óra alá fogom dugni hogy skubizza meg
2010. márc. 10. 11:11
42/44 anonim válasza:
Az édesanyám házának az egyik fala ugyanígy dőlt le. A szomszéd ház ereszcsatornája rossz volt és folyamatosan áztatta a vályog falat, kívülről nem lehetett észrevenni. A másik házzal szomszédos fal bedőlt, életveszélyes lett a ház. Ez kb. 3 éve volt. A család összeadott valamennyi pénzt, elég kevés volt, csak az elkezdéshez elég. Igényeltünk az önkormányzattól pénzt, illetve az édesanyám igényelte, mivel egyedül lakott a házban és nagyon kevés a nyugdíja, így kapott vissza nem térítendő támogatást, 200.000 Ft-ot. Számlákkal el kellett számolni, de végül sikerült helyrehozni a házat. Érdeklődjétek meg, hogy a helyi önkormányzatnál van-e ilyen segélyalap.
43/44 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ valahogy nálunk is igy volt amugy már probáltuk:s
2010. ápr. 19. 20:33
44/44 anonim válasza:
Szerintem ez a kérdés kamú, kicsit sokat magyaráza a sztoriját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!