Mit tegyek? 16 éves fiu vagyok és a házunkhoz hozzá lett épitve a mamámé is de a vályog olvadás miatt kidölt a fal életveszélyes lett a mienké is. El kellett menni innen kaptunk egy ideiglenes lakást amibe nincs fürdö se konyha vc van meg
hát egyenlőre semmit ne tegyél még kicsi vagy.őrülj annak hogy van hol laknod
viszont javíthatod a helyesírásodat.
Fürdő, konyha, wc nincs, de internet az van...?
Nekem legjobban a "tanácsi lakás" tetszett. Ha 16 éves vagy, honnan tudsz ilyen szavakat, mondd csak? :)
Első válaszoló!Attól mert valaki fiatal nem hülye! Másik meg első válaszoló h ne cseszegessd mikor szar helyzetben van...suliból bárhonnan netezhet!
Kérdező!Sajnos te nem nagyon tudsz mit csinálni.Talán annyit h bemész a családsegítőbe és elmeséled mi a problémád,az átmegy a gyámügyhöz és ideiglenesen elhelyeznek egy intézetben...:S
16 évesen nem hülye gyerek.Az enyém is ismer ilyen szavakat pedig 13 éves.
Bár kissé érdekesnek tartom, hogy a nagymamádék hozzáépítettek vályogból házat, mert ma már nem építenek vályogból semmit. Vagy akkor ez már egy régi probléma volt és mostanra teljesedett ki. Tehát 20-30 év alatt lehetett volna a vályogfalat is alulról szigetelni.
Te semmit se tudsz tenni. A szüleid ek nem kellett volna elfogadni a lakást, ha nem megfelelő a körülmény. De általában nem szoktak sokkal rosszabb körülményeket felajánlani.
miért cseszegetném?nem neked írtam a válaszom!különben is én is így jártam mint ő!ez is egy tanács és nem cseszegetés!azt hiszed hogy a világon csak egy vélemény van és csak a tiéd?
szánalom
LOL, én arra gondoltam, hogy a Tanácsrendszer a rendszerváltáskor megszűnt... A helyüket az önkormányzatok vették át. Ha 16 éves, akkor 1994-ben született.
60 éves nénikék szokták az önkormányzati lakásokat "tanácsi lakásnak" hívni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!