Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? 16 éves fiu...

Mit tegyek? 16 éves fiu vagyok és a házunkhoz hozzá lett épitve a mamámé is de a vályog olvadás miatt kidölt a fal életveszélyes lett a mienké is. El kellett menni innen kaptunk egy ideiglenes lakást amibe nincs fürdö se konyha vc van meg

Figyelt kérdés
szomszédaink romák még a környéken se láttam magyart rajtunk kivül regeltöl estig üvöltöznek Esztergomban vagyunk tehát tanácsi lakást se tudunk igényelni mmert it csak licitre van. Szerintetek mit tegyek pár embertöl kérdeztem, már de nem hitték el de mondom ez vér komoly
2010. márc. 3. 08:21
1 2 3 4 5
 1/44 anonim ***** válasza:
40%

hát egyenlőre semmit ne tegyél még kicsi vagy.őrülj annak hogy van hol laknod

viszont javíthatod a helyesírásodat.

2010. márc. 3. 08:25
 2/44 anonim ***** válasza:
26%

Fürdő, konyha, wc nincs, de internet az van...?

Nekem legjobban a "tanácsi lakás" tetszett. Ha 16 éves vagy, honnan tudsz ilyen szavakat, mondd csak? :)

2010. márc. 3. 08:32
 3/44 anonim ***** válasza:
94%

Első válaszoló!Attól mert valaki fiatal nem hülye! Másik meg első válaszoló h ne cseszegessd mikor szar helyzetben van...suliból bárhonnan netezhet!

Kérdező!Sajnos te nem nagyon tudsz mit csinálni.Talán annyit h bemész a családsegítőbe és elmeséled mi a problémád,az átmegy a gyámügyhöz és ideiglenesen elhelyeznek egy intézetben...:S

2010. márc. 3. 08:46
 4/44 anonim ***** válasza:
93%
*Második válaszoló!Attól mert valaki fiatal nem hülye!
2010. márc. 3. 08:46
 5/44 anonim ***** válasza:
82%

16 évesen nem hülye gyerek.Az enyém is ismer ilyen szavakat pedig 13 éves.

Bár kissé érdekesnek tartom, hogy a nagymamádék hozzáépítettek vályogból házat, mert ma már nem építenek vályogból semmit. Vagy akkor ez már egy régi probléma volt és mostanra teljesedett ki. Tehát 20-30 év alatt lehetett volna a vályogfalat is alulról szigetelni.

Te semmit se tudsz tenni. A szüleid ek nem kellett volna elfogadni a lakást, ha nem megfelelő a körülmény. De általában nem szoktak sokkal rosszabb körülményeket felajánlani.

2010. márc. 3. 08:48
 6/44 anonim ***** válasza:
15%

miért cseszegetném?nem neked írtam a válaszom!különben is én is így jártam mint ő!ez is egy tanács és nem cseszegetés!azt hiszed hogy a világon csak egy vélemény van és csak a tiéd?

szánalom

2010. márc. 3. 08:50
 7/44 anonim ***** válasza:
86%
Én is ezt mondom. Ilyenkor hol van egy 16 éves gyerek mégis? Iskolában. Gondolkozz. Attól, hogy fiatal nem hülye. Sokat nem tehet. Bízom benne, hogy jobbra fordul a helyzet.Aki meg cseszegeti, örüljön, hogy nincs ilyen helyzetben!
2010. márc. 3. 08:51
 8/44 anonim ***** válasza:
30%

LOL, én arra gondoltam, hogy a Tanácsrendszer a rendszerváltáskor megszűnt... A helyüket az önkormányzatok vették át. Ha 16 éves, akkor 1994-ben született.

60 éves nénikék szokták az önkormányzati lakásokat "tanácsi lakásnak" hívni.

2010. márc. 3. 08:51
 9/44 A kérdező kommentje:
én onan tudok ijen szavakat hogy már voltak hasonlo gondjaink sanos..hejes írási hibákért bocs ideges vagyok... internet onan van hogy mobil netem van (vodafon)
2010. márc. 3. 09:01
 10/44 anonim ***** válasza:
81%
Nézd, tényleg nem sokat tudsz tenni. Sajnos ez van. Esetleg ha nem ti, hanem más épített hozzá a házatokhoz, és amiatt lett életveszélyes, akkor őt kell perelni kártérítésért.
2010. márc. 3. 09:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!