Mit tegyek? 16 éves fiu vagyok és a házunkhoz hozzá lett épitve a mamámé is de a vályog olvadás miatt kidölt a fal életveszélyes lett a mienké is. El kellett menni innen kaptunk egy ideiglenes lakást amibe nincs fürdö se konyha vc van meg
első válaszoló vagyok.
nincsenek rokonok vagy barátaid hogy legalább egy kis időre maradjál?más ötletem nincs sajnos.én beletörődtem igaz a kiabálást én sem bírtam.....
Az én nagyszüleim is használják még a "tanács" kifejezést, anyu már sokszor javította ki őket, de nem tudtak leszokni, van, ahol a gyerek is átveszi ezeket a szavakat és onnan tudja, nem kell ezért bántani.
Kérdező, a helyesírás szabály lapozgatások mellett sajnos nem tudom, mit tudnál a te korodban tenni, ez igazából a szüleid dolga, te még el se költözhetsz, max. kollégiumba, a sulinak nincs kollégiuma, ahova jársz? Esztergomban tudtommal van kolesz, esetleg ha felkeresed a ferences gimit, lehet, hogy átmenetileg tudnak segíteni szállásban, bár nem tudom, tanévben van-e hely náluk, de egy próbát megér, hátha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!