Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? 16 éves fiu...

Mit tegyek? 16 éves fiu vagyok és a házunkhoz hozzá lett épitve a mamámé is de a vályog olvadás miatt kidölt a fal életveszélyes lett a mienké is. El kellett menni innen kaptunk egy ideiglenes lakást amibe nincs fürdö se konyha vc van meg

Figyelt kérdés
szomszédaink romák még a környéken se láttam magyart rajtunk kivül regeltöl estig üvöltöznek Esztergomban vagyunk tehát tanácsi lakást se tudunk igényelni mmert it csak licitre van. Szerintetek mit tegyek pár embertöl kérdeztem, már de nem hitték el de mondom ez vér komoly
2010. márc. 3. 08:21
1 2 3 4 5
 11/44 A kérdező kommentje:
öö igen ma már nem épitenek vájogbol semit azt tudom de nem is montam hogy most let hozá épitve. intézet be meg nem akarok meni szerencsére magántanulo vagyok ugyhogy nem nagy baj hogy nem tudok aludni jo formán semit a kijabálástol (én vagyok a kérdezö)
2010. márc. 3. 09:05
 12/44 anonim ***** válasza:
85%

első válaszoló vagyok.

nincsenek rokonok vagy barátaid hogy legalább egy kis időre maradjál?más ötletem nincs sajnos.én beletörődtem igaz a kiabálást én sem bírtam.....

2010. márc. 3. 09:10
 13/44 anonim ***** válasza:
100%

Az én nagyszüleim is használják még a "tanács" kifejezést, anyu már sokszor javította ki őket, de nem tudtak leszokni, van, ahol a gyerek is átveszi ezeket a szavakat és onnan tudja, nem kell ezért bántani.

Kérdező, a helyesírás szabály lapozgatások mellett sajnos nem tudom, mit tudnál a te korodban tenni, ez igazából a szüleid dolga, te még el se költözhetsz, max. kollégiumba, a sulinak nincs kollégiuma, ahova jársz? Esztergomban tudtommal van kolesz, esetleg ha felkeresed a ferences gimit, lehet, hogy átmenetileg tudnak segíteni szállásban, bár nem tudom, tanévben van-e hely náluk, de egy próbát megér, hátha.

14/44 A kérdező kommentje:
egyébként nem94 es vagyok hanem 93 as agusztusba töltöm a 17et
 15/44 A kérdező kommentje:
igen én is anyutol vetem át dde a kolesz nekem nem jo mert nem hagyom it a növérem meg muterom
2010. márc. 3. 09:14
 16/44 anonim ***** válasza:
100%
beszéld meg anyuddal hogy zavar hogy kiabálnak
2010. márc. 3. 09:16
 17/44 anonim ***** válasza:
100%
Én sajnálom hogy ilyen helyzetbe kerültetek. És nem csak téged, hanem minden olyan embert, aki így jár. Bizony milyen nehéz elhagyni az otthont, ahol évek óta él az ember, és egyszer csak jön egy belvíz és mindent vihet. Azt tartom a legvalószínűbbnek, hogy nem volt alapja, vagyis fundamentuma a hozzáépített résznek, az pedig omlik mint a kártyavár. Egyébként nemtudom hogy a főépületmilyen súlyos helyzetbe került, de ha jön a jó idő segítséggel meg lehetne erősíteni. Nem tudom hogy álltok anyagilag, de kőmüves szakemberrel helyre lehetne hozni. A leomlott mellécsatolást eltávolítani és a falat lehetne újrarakni. Légy erős, segíts a szüleidnek ha lesz erre lehetőség hogy a házatokat helyrehozzátok. Én Békés megyében élek, de 10 évvel ezelőtt olyan belvíz volt, hogy a mellettünk levő aranyos kis vályoglakást, amiben idős házaspár lakott, valósággal kártyavárként omlott össze egy éjszaka alatt. Kitartást fiatalember! A rossz után csak jó jöhet.
2010. márc. 3. 09:17
 18/44 anonim ***** válasza:
100%
Azért kérdezzétek meg a ferences gimit, mert ha van helyük, lehet, hogy az egész családnak tudnak átmeneti szállást biztosítani. Ott van fürdési lehetőség, wc, öcsém ott tanult meg főzni. Vagy ha nem náluk, akkor segítenek keresni megoldást, mert biztos van kapcsolatuk segélyszervezetekkel.
2010. márc. 3. 09:18
 19/44 anonim ***** válasza:
100%
előttem válaszolónak!teljesen egyetértek!
2010. márc. 3. 09:21
 20/44 A kérdező kommentje:
egyébként nekem nem a körülményekel van gondom mert az az elözö ház ban sem volt semivel sem job meg szoktam. hanem az hogy övültöznek! a szemét hegyegbe ál az ablak alat! nem a mijenk ök dobáják ide! és it van velünk a fogyatékos nagynéném és ojanokat müvel pl öszefosa magát a házat napjába töbször. ijesmi néha már ot tartok hogy én nevelem meg de a mama nem engedi.
2010. márc. 3. 09:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!