Ha apám azt mondja nekem (21/F), hogy ő verekedni nem tud, csak gyilkolni, akkor az életveszélyes fenyegetésnek tekinthető? Ha van hangfelvétel, lehet hívni a rendőrséget?
Ott kell hagyni a francba, én is megtettem.
A fenyegetés az lenne, ha azt mondaná, hogy "megöllek". De azzal sem foglalkozik a rendőrség. Csak ha már folyik a vér a nyakadból vagy az ő szívéből.
Ez annyit tesz, hogy máskor időre legyen kész a leves, mert ha ő dolgozik, annyit már had várjon el, hogy vedd figyelembe, mikor ér éhesen haza. Ha tudsz időt szakítani az internetezéstől.
Ennyit, nem többet! És azért nem "verekedni" mert úgy érti, nem fog apránként könyörögni, hanem visszavonhatatlan lépést tesz. Pl meggyilkolja az internetkapcsolatot.
Ez eg ymetafora volt. Jó lenne magadra venned.
Térjél magadhoz! Úgy értette.
A rendőrségen ugyan ezt erősítenék meg.
Ha nem vagy autista, akkor csak a szavak mögé látsz, nem?
nem dolgozik, itthon ugráltat folyton, mióta anyám meghalt. (2. válaszoló: ezért nem anyám főz, igen , nem tudhattad)
ő pedig paranoid skizofrén akivel nem lehet zöldágra vergődni.
bővebben ugyantőlem:
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__egyeb-kerdesek__3852..
Ha valóban skrizofrén,akkor orvosi kezelés kell neki,nem a rendőrség!
Aki pedig azt javasolja,hogy költözz el tőle,az azt is megmondhatná,hogy hova és te miből éljél meg !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!