Rántott csirkemájat szeretnék sütni, de előre félek, olyan életveszélyes kisütni, hiszen nagyon fröcsög. Igaz az, hogy ha megfőzöm előtte, úgy panírozom és sütöm, nem fröcsög?
szerintem a kaja nélküli élet életveszélyes.
miért fröcsögne? beledobod?
próbáld ki hogy egy tál vízbe beledobsz egy krumplit meg beleengeded,nem mindegy.
amúgy nem kell megfőzni mert az főtt máj és te rántottat akarsz.
Én épp ezért csináltam ritkán rántott májat, mert összecsapkodott mindig. Viszont mióta a sütőben sütöm, semmi problémám vele.
Ízre teljesen olyan, mint a bő olajban sütötté.
A szokásos módon panírozod a májat. Sütőpapírt teszek a tepsibe és vékonyan megkenem olajjal. Ráteszem a májakat és picit (tényleg csak picit) "megkenem" olajjal. Sütőben szépen megsül. Egyszer kell csak megfordítani.
Érdekes.
Én mikor rántott májat csinálok, sose fröcsög a zsír, amiben sütöm. Nincs semmi fröcsögésgátlóm, egyszerűen csak megsütöm, a zsír nem szokott pattogni, egyáltalán semmi problémám nincs vele, nem életveszélyes, vagy ilyesmi.
Ne főzd elő inkább.
már bocs mi azon a minősíthetetlen hogy leírom a kérdésre a választ.
soha a büdös életben nem fröcsögött még nekem sem senki ismerősömnek a máj vagy akármi.
ha nem bírod hogy valakinek nem az a véleménye mint neked akkor ne itt kérdezz hanem menj át a szomszédba hogy ott hogy csinálják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!