Hogyan kell a csirkemájat rántani, hogy ne pattogjon?
Figyelt kérdés
2010. júl. 21. 18:10
1/6 anonim válasza:
Villával szúrkáld meg jól és nem fog pattogni :)
2/6 anonim válasza:
Fillérekért lehet kapni a piacon is olyan lyukacsos fedőt. Úgy nem spriccel semmi, és mégsem födő alatt párolódik az étel, hanem igazán sül. ill. fritőz, az csukott.
4/6 anonim válasza:
Valóban villával kell megszurkálni. De panírozás előtt, ne sütés közben. A májat borító vékony hártyát átszúrod, ezért nem fog szétrobbanni.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,legközelebb így próbálom.Villával átszúrom.
2010. júl. 21. 22:38
6/6 anonim válasza:
Kiabálj rá, hogy ne pattogj, mert nyakon váglak!
(Ha használt, azért szóljál...) :-Đ
Pedro
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!