Kezdőoldal » Ételek, italok » Konyhai praktikák » Hogyan kell a csirkemájat...

Hogyan kell a csirkemájat rántani, hogy ne pattogjon?

Figyelt kérdés
2010. júl. 21. 18:10
 1/6 anonim ***** válasza:
82%
Villával szúrkáld meg jól és nem fog pattogni :)
2010. júl. 21. 18:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/6 anonim ***** válasza:
88%
Fillérekért lehet kapni a piacon is olyan lyukacsos fedőt. Úgy nem spriccel semmi, és mégsem födő alatt párolódik az étel, hanem igazán sül. ill. fritőz, az csukott.
2010. júl. 21. 18:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/6 anonim ***** válasza:
53%

le kell fogni

17f

2010. júl. 21. 18:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Valóban villával kell megszurkálni. De panírozás előtt, ne sütés közben. A májat borító vékony hártyát átszúrod, ezért nem fog szétrobbanni.
2010. júl. 21. 19:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,legközelebb így próbálom.Villával átszúrom.
2010. júl. 21. 22:38
 6/6 anonim ***** válasza:

Kiabálj rá, hogy ne pattogj, mert nyakon váglak!

(Ha használt, azért szóljál...) :-Đ

Pedro

2010. júl. 22. 16:12
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!