Felesegek mit tennetek a helyemben? Beszelnetek a ferjetekkel vagy szo nelkul elvalnatok?
Kaptam 3 napja egy emailt hogy a ferjem megcsal. Volt benne par idopont amikor "tulorazott" es nehany felreerthetetlen fenykep.
Nem tudom, mit tegyek.
28..
szerintem a szerető semmit nem ért volna el, ha lépek..hanem a férj,aki más bugyijában nyúlkált..
nekem nem kellene tovább, soha többé nem bíznék benne…azért mert mi elválunk a gyerekeknek lesz apja…és nekem is esélyem a boldog életre, nem egy olyan ember mellett, aki semmibe vesz, a saját testi örömeit minden elé helyezi…
tehát, ha ez örömet okoz a szeretőnek, akkor legyen ez a legnagyobb öröme…
úgysem tudsz szó nélkül válni, azért az nem így megy, főleg gyerekkel.
ha oda vannak bejelentve, akkor nem is viheted el őket életvitelszerűen…stb
magyarázni meg minek, engem sem érdekelne, ha már valamit magyarázni kell, az régen rossz, plusz a bizalomnak annyi..
Jah és nem a levegőbe beszélek… nekem boldog gyerekkorom volt, és a szüleim szerették egymást…de bizalom nincs..pot emiatt pont így.. anyu maradt.. nem kellett volna…pedig a mai napi szeretik egymást, apu nem botlott többször…de anyu nem bízik benne.. 30 évvel később sem….
rossz, hogy anyu miattunk döntött ahogy, és ne önmaga miatt, nem mondja, de tudom
A szerető bosszút akar állni, egyértelműen ezért küldte az emailt. A férjen és a feleségen is.
A pasik meg genetikailag botkormánnyal működnek, mind, kivétel nélkül. Legfeljebb némelyik jobban tart a következményektől. Aki ezzel nincs tisztában, menjen apácának.
Nem akkora buli egyedülálló anyának lenni, pláne gyeden (mert ha jól értem, a kicsi mostanában született.) Semmi garancia nincs arra, hogy a következő pasi nem lép félre, inkább az ellenkezőjére. 10 évi kapcsolatot két kicsi gyerekkel, egyetlen böszmeség miatt le lehet húzni a vécén, de érdemes előtte alaposan átgondolni.
Viszont ha felmerül a szétválás gondolata, nem árt a gyerekek érdekében anyagi téren körültekintően eljárni. Aki pasi meg félti az "élete munkájának gyümölcsét", ami mellesleg valszeg nemcsak az övé, legalább nézze meg, hova teszi a farkát, miközben a felesége kórházban fekszik a közös gyerekükkel.
28-as
"milyen szinten vagy undorító ember te?"
:DD Azért ez elég vicces. Egy pasiról van szó, aki félreb.szott, miközben a felesége hónapokig feküdt a kórházban, a GYEREKÜK miatt. Ráadásul olyan r.bancot fogott ki, aki képes szétverni egy családot, hogy ne csak neki legyen sz@r...
Érdekes értékrended van.
és ennek a büntetése-szerinted-az anyagi tönkretétele kisemmizése a másiknak.
inkább te vagy elszállva teljesen és fogalmad sincsen az arányosság fogalmáról.
tojik a családjára?ezt megint miből veszed?
a kérdező nem azt írta,hogy a fickó munkanélküli,felelőtlen link alak és új érzelmekre alapuló kapcsolatot épít ki a másik nővel hanem azt,hogy párszor félrekúrt,ami az estek 99%ban annyi,hogy jól érezte magát és 10 perc múlva már eszébe sem jut és ugyanúgy a feleségét szereti.
fordítva ez működni nem tud,mert a nők érzelmi alapon dugnak félre.
és ebben az esetben az anyjuk baromsága lenne az,ha a gyerekeknek az apjuk nélkül kellene felnőniük pár dugás miatt.
28
Remélem csak egy pasi vagy, aki mentegeti magat, vagy "magyarázatot akar adni"
Van aki ezt elhiszi?
Vagy ha nő vagy, akkor az önbecsülésed 0.. Számomra ez megdöbbentő.. Pont egyébkent azoka. Nők miatt merik a féfiak megtenni akik a te hozzáállásodat követik..
Az én férjem pontosan tudja mit kockáztat egy megcsalással..szíve rajta, ha így is megteszi..mert a sánta kutyát mindig utolérik..
Csaltak már meg, régi kapcsolatban... Ott engedtem a férfiak biztos ilyenek elven.. Hisz naiv 20 éves voltam még csak.. Ott jöttem ra, hogy onann kő kövön nem marad.. A bizalom oda... Nyomozás, stb
Aki engem valaszt kizárolag engem választ és nem a " botkormányát" nálam nem játszik a nyílt kapcsolat... Azóta az eset őta undorít a dolog..
Konkrétan hányingert kapok a gondolattól is, hogy mással fekszik a férjem meztelenül..
És bekem fura, hogy valaki szerint ezt tolerálni kell, ez normális.... Az ilyen ne nősüljön, válllaljon családot..
Jah mert benne van a pakliban ,hogy a félreszexből is becsúszik a gyerek még védekezés mellett is..
Vagy az az ember vagy aki azt is vallja, hogy lehetetlen, csak simlisségkor fogann gyerek védekezés mellett? "Nekünk megszakítás mellett is csak akkor jött össze, amikor akartuk" jah 100-ból 1 ha Így van..
Nah, mindegy... Nem meggyőzni akarlak, az szerintem latszik, csak értetlenül allok, és megdöbbenve,
Kicsit más az értékrendünk..
.
.
.
Kérdező, mit döntöttél?
Pedig a 28-nak igaza van. El lehet válni,aztán lehet az egyik pasiról a másikra szállni,miközben a szerető meg játssza majd a pót anyát a gyerekeinek.
Igen,csodálatos érzés a rózsaszín felhős szerelem,amíg tart,de a kijózanodás eljön előbb vagy utóbb.Ettől még lehet szeretni a másikat,csak már nem dugja homokba az ember a fejét.
Mikor a szüleim elváltak az én apám is anyám meg az én nevemre íratta a házat,most él a szeretőjével,anyám meg egyedül.Ki járt rosszul?
És sok helyen ezt látom.A büszke nő sértett önérzetből elválik,aztán megbánja,az okos "megbocsájt" és úgy alakítja ezek után a dolgokat hogy neki jó legyen.
Van ám előnye ennek is,még ha most hihetetlen is.
És nem egy nem kettő ismerősöm el vált,majd 1-2 év után mikor rájöttek,hogy mekkora buli elvált anyának lenni újra összejöttek a férjjel.
Egy kamaty miatt megéri a gyerekeket lelkileg összetörni,elválni,házat,vagyont mindent lefelezni,tolerálni az újabbnál újabb barátnőket az exnek,aki lehet utálni fogja a gyereket,próbálni szerezni egy pasit aki normális,és még a gyerekeket is elfogadja,egy bérből élni nulla gyerektartással...lehet ezt is tenni persze,de mérlegelj, mivel veszítesz többet.Mocskos,aljas húzása volt ez a férjednek,de előnyt is kovácsolhatsz ebből,ha okos vagy!
Szögezzük le hogy a megcsalás nem ott kezdődik hogy ott van a lehetőség Mancikával, megragadom! Sokkal korábban romlik el az egész, mert egy kiegyensúlyozott kapcsolatban a felek akkor sem mennek félre ha lehetőség van. Itt szó sincs arról hogy azon a néhány hónap szexmentességen múlt az egész jövőjük, mert egy férfi nemhogy átverné a kórházban fekvő párját, hanem inkább mindent megtenne hogy elviselhetővé tegye számára ezt a nehéz időszakot, és gondolkodás nélkül hozná meg az áldozatokat. A családjukért.
Nekem a történetben nem is maga a megcsalás a legundorítóbb, hanem a kiszolgáltatott, férjére számító nő elárulásának a ténye, aki a közös gyereküket várta. Ennél nagyobb árulás nincsen, és ezt soha nem bocsátanám meg akkor sem, ha emiatt egyedül kell felnevelnem majd azt a gyereket. Semmiképpen nem akarnám, hogy a gyerek egy olyan családi légkörben nőjön fel, ahol a felek csak megtűrik egymást a gyerek állítólagos érdekében, annál nincsen károsabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!