Felesegek mit tennetek a helyemben? Beszelnetek a ferjetekkel vagy szo nelkul elvalnatok?
Kaptam 3 napja egy emailt hogy a ferjem megcsal. Volt benne par idopont amikor "tulorazott" es nehany felreerthetetlen fenykep.
Nem tudom, mit tegyek.
aki írt, szerinted a szerető lehet?
ki készíthetett fotókat félreérthetetlen helyzetben?
ha ruha nélkül vannak, akkor ott nem nagyon lehettek kollégák, szóval egyelőre fura. mik voltak a fotókon?
ezek merülnek fel bennem, mielőtt dönteni kell, h válás vagy nyugodt megbeszélés.
Ha már eljutottál oda, hogy a férjed, gondolom, hogy évek óta együtt vagytok.Na már most ezek után biztosan megkérdezném erről, mielőtt véget vetek a kapcsolatnak.Hiszen nem egy két hónapos tini szerelemről van szó, hanem egy házasságról.Szóval szerintem beszéld meg vele, utána ha tagadja megmutatod az e-mailt neki.
Te döntesz, hogy megtudsz bocsátani vagy nem, de szerintem szó nélkül elválni butaság lenne .
valszeg az új nő küldte és pont ez a célja,hogy bedurcizz,kilépj a képből és övé legyen a férjed.
azt döntsd el inkább,hogy akarod-e még a férjed,kívánod e még mint férfit,szereted e.
ha a válasz az igen,akkor nem dörgölöd az orra alá,hanem csatába szállsz és visszahódítod.
ha a válasz a nem,akkor beszélsz vele,hogy mi volt ez aztán elváltok.
A szereto kuldte a levelet. A kepeken szexelnek a no szerint kozosen keszitettek.
Azert talalt ki mert megtudta hogy megszuletett a 2. gyerekunk es a ferjem ezert hagyta ott. Veszelyeztetett terhes voltam, honapikig nem voltunk egyutt.
Eszembe sincs harcolni erte......
10 eve vagyunk egyutt, 7 eve hazasok. 2 gyerek van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!