Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Felesegek mit tennetek a...

Felesegek mit tennetek a helyemben? Beszelnetek a ferjetekkel vagy szo nelkul elvalnatok?

Figyelt kérdés

Kaptam 3 napja egy emailt hogy a ferjem megcsal. Volt benne par idopont amikor "tulorazott" es nehany felreerthetetlen fenykep.

Nem tudom, mit tegyek.

2015. jún. 28. 16:36
1 2 3 4 5 6
 11/60 anonim ***** válasza:
59%
A SZOKÁSOS vasárnap délutáni forgalom növelő szánalmas KAMU!
2015. jún. 28. 16:55
 12/60 anonim ***** válasza:
7%

akkor az csak egészségügyi ürítés volt a férjed részéről.

kicsit megdorgálod érte aztán jól van,nem kell ebből nagy ügyet csinálni.

2015. jún. 28. 16:56
 13/60 anonim ***** válasza:
71%
Kamu.
 14/60 A kérdező kommentje:
A ferjem szeret ilyen kepeket kesziteni. Ez a dolog sajnos csak meg inkabb hihetove teszi szamomra :-(
 15/60 anonim ***** válasza:
32%

Mindenféleképpen beszélj a férjeddel !

Ne dőlj be a provokációknak, mert valószínű,hogy valaki irigy a kapcsolatodra és mivel a sajátja elvan bas.va ezért a tiedet is tönkre akarja tenni. Tudod ,dögöljön meg a szomszéd lova is. Miért legyen neki olyan jó ha már én elcsesztem a sajátomat.

"Láttam" már olyat is, hogy valaki meg akarta magának fogni a pasit (férjet) és névtelen e-mailokkal "bombázta" a feleséget annak reményében, hogy majd csak sikerül a férjet és a feleséget összeugrasztani r majd ő fellép a porondra mint megértő barát, hogy később szerető lehessen majd feleség vagy legalább élettárs.

Vigyáz ne csesszed el az életedet meg a családod életét azzal, hogy meggondolatlanul kirohansz a várból mint Zrinyi Miklós.

Arra törekedj, hogy megmentsd a házasságotokat ! Ne a válás gondolatával barátkozzál. Azon gondolkodj ha úgy érzed, hogy valami nincs rendben nálatok vagy köztetek, hogy azt hogyan tudnád kijavítani,helyre tenni.

A válás az a legutolsó verzió legyen !

Tudod mint amikor az ember elmegy az orvoshoz, ott sem mindjárt a műtéttel és amputálással kezdik a gyógyítást!

Te se azzal kezdjed a gyógyítást, hogy amputálsz.

2015. jún. 28. 16:59
 16/60 anonim ***** válasza:
33%

"Eszembe sincs harcolni erte...... "

Akkor nincs min tovább gondolkodni.

Persze az is lehet akár, hogy szándékosan beugratták. De ha ennyire nem értékeled semmire a kapcsolatotokat, akkor teljesen mindegy mi történt.

2015. jún. 28. 17:02
 17/60 A kérdező kommentje:
Meg EN cseszem el az eletu ket? Hat ez jo. O jart felre honapokig, amig en a korhazban fekudtem a hugom meg segitett a nagyobb gyerekkel meg a haztartassal.
2015. jún. 28. 17:03
 18/60 anonim ***** válasza:
10%
Hogy érted hogy hónapokig nem voltatok együtt? Egyáltalán semmi nem volt, még egy napi szopás sem?
2015. jún. 28. 17:05
 19/60 A kérdező kommentje:
Kepzeld meg az sem. A korhazban nem ertekeltek volna a szobatarsak.
2015. jún. 28. 17:07
 20/60 anonim ***** válasza:
12%

kifogást könnyű keresni,de ezek szerint semmit sem tudsz a férfi természetről.

felnőtt emberek nem fognak hónapokig recskázni.

2015. jún. 28. 17:19
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!