Felesegek mit tennetek a helyemben? Beszelnetek a ferjetekkel vagy szo nelkul elvalnatok?
Kaptam 3 napja egy emailt hogy a ferjem megcsal. Volt benne par idopont amikor "tulorazott" es nehany felreerthetetlen fenykep.
Nem tudom, mit tegyek.
akkor az csak egészségügyi ürítés volt a férjed részéről.
kicsit megdorgálod érte aztán jól van,nem kell ebből nagy ügyet csinálni.
Mindenféleképpen beszélj a férjeddel !
Ne dőlj be a provokációknak, mert valószínű,hogy valaki irigy a kapcsolatodra és mivel a sajátja elvan bas.va ezért a tiedet is tönkre akarja tenni. Tudod ,dögöljön meg a szomszéd lova is. Miért legyen neki olyan jó ha már én elcsesztem a sajátomat.
"Láttam" már olyat is, hogy valaki meg akarta magának fogni a pasit (férjet) és névtelen e-mailokkal "bombázta" a feleséget annak reményében, hogy majd csak sikerül a férjet és a feleséget összeugrasztani r majd ő fellép a porondra mint megértő barát, hogy később szerető lehessen majd feleség vagy legalább élettárs.
Vigyáz ne csesszed el az életedet meg a családod életét azzal, hogy meggondolatlanul kirohansz a várból mint Zrinyi Miklós.
Arra törekedj, hogy megmentsd a házasságotokat ! Ne a válás gondolatával barátkozzál. Azon gondolkodj ha úgy érzed, hogy valami nincs rendben nálatok vagy köztetek, hogy azt hogyan tudnád kijavítani,helyre tenni.
A válás az a legutolsó verzió legyen !
Tudod mint amikor az ember elmegy az orvoshoz, ott sem mindjárt a műtéttel és amputálással kezdik a gyógyítást!
Te se azzal kezdjed a gyógyítást, hogy amputálsz.
"Eszembe sincs harcolni erte...... "
Akkor nincs min tovább gondolkodni.
Persze az is lehet akár, hogy szándékosan beugratták. De ha ennyire nem értékeled semmire a kapcsolatotokat, akkor teljesen mindegy mi történt.
kifogást könnyű keresni,de ezek szerint semmit sem tudsz a férfi természetről.
felnőtt emberek nem fognak hónapokig recskázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!