Nagyon hülyén veszi ki magát, ha utánajárok és kérdezősködök? Nem akarok magamból bolondot csinálni.
Nem vagyok biztos benne, hogy megcsalt-e a férjem, de nagyon úgy néz ki, sok érdekes szitu és egy-két nőügy miatt. Nem írom le most ezeket, de nagyon gyanakszom, a viselkedése is arra utal sokszor, hogy megcsal. Pletyka szinten is beszélik sokan.
Egyfolytában azon agyalok, hogy megkérdezek ismerősöket, vagy pl az öccsét, haverjait, mert ők biztos tudnak róla. Elmondanák nekem őszintén, ha tudnának róla? Nem szeretném, ha hülyére venne a férjem, de ez olyan szar dolog, hogy nyomoznék utána! Ő azt állítja nem csalt meg, mégis valahogy a női megérzésem mást mondd.
Mit tennétek? Hagyjam annyiban és felejtsem el, hogy akár meg is csalhat, de együtt vagyunk és szeret minket, a családját?! Vagy ne törődjek bele és járjak a végére ennek? Nem hagy nyugodni ez az egész, nem szeretném tönkretenni az életemet, a gyerekünkét meg főleg nem, mert ha igenis megcsalt, és ez később kiderül, pl 4-5 év múlva, akkor már mennyi időt elvesztegettem?! Most még csak 28 vagyok, akár új életet is kezdhetnénk a férjem nélkül, ha valóban nőzik. Egy megcsalást nem tudnék megbocsájtani, soha!
Szerintem mindenki eljut egyszer egy olyan kapcsolatba, hogy elkezd nyomozni. Velem ez eddig nem fordult elő, de nem tartom kizártnak, hogy annyira kíváncsi legyek és annyira gyanús dolgok legyenek, hogy elkezdjek követni valakit vagy lesben álljak :) De még férjnél sem voltam, és egy férjet nem olyan könnyű egyik pillanatról a másikra otthagyni egy gyanú miatt, mint ahogy meg lehet tenni egy pasival akivel csak jár az ember.
Szóval én megértem.
Az előttem szóló okostojás meg már kezdheti is a műveletet, hiszem mindenkit meg lehet csalni! még azt is aki nem adott okot rá :)
Szerintem kérdező adj azért magadnak egy határidőt, mondjuk egy hónap, ha azalatt megtudsz valami konkrétat, akkor tudod mi a helyzet, de ha nem sikerül nyomozni, és a gyanú még mindig fennáll, én lehet hogy elköltöznék egy időre amíg tisztázom mi is a helyzet. Ne őröld magad feleslegesen állandóan.
jó, feladom, akkor nyomozgass csak. de hamár akkor profin. mert ha EZZEL lebuksz, 1-2 hét múlva kérdezheted ugyanitt, hogy "miért hagyott el, pedig úgy szeretem?". meg ha eddig nem csalt meg, és rájön a nyomozósdira, 99,5%, hogy meg fog. szóval: nem kérdezgetünk. suszter meg a kaptafánál marad. tehát ha szakmás szerint nem vagy nyomozó, bízz meg valakit, aki az. ő érti a dolgát, és nem fog lebukni. te igen.
továbbra is méltatlan eljárásnak tartom, de ha ez a szíved vágya, tedd. csak ésszel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!