Tényleg "túl közel" állunk egymáshoz öcsémmel? Van egyáltalán olyan h túl közel?
Már elég régóta hallgatjuk ezt anyunktól de mostanában rákezdtek a haverok meg a csajom is h ez nem normális meg fura, aztán most már nemtom mi van :S
Öcsém 14 éves, én 16, mindketten fiúk. Nagyon közel állunk egymáshoz vele bármit meg tudok dumálni meg 1000%ig megbízok benne. Mongyuk fura mert eléggé különbözünk egymástól amúgy :D Anyum legnagyobb baja h még mindig gyakran alszunk egymás mellett (egy ágyban). Még kiskorunkban megszoktuk ő nagyon félős volt és mindig odajött aztán most már így maradt :D De csak dumálunk meg alszunk már nagyon megszoktam, nehezen is tudok elaludni ha nincs ott valamért. A csajomnak az volt fura h nincsenek külön ruháink, jó elvileg vannak, de simán felvesszük a másikét ha tetszik vagy kell vagy ilyesmi.
Nemrég volt olyan h elmentünk házibuliba öcsém kicsit túlitta magát aztán csak belehajtotta a fejét az ölembe és bealudt, én meg hát nem tudtam tenni hova a kezem és átkaroltam. Na akkor kezdtek el haverok is húzni minket azzal h ne buzuljunk :P Pedig sztem ez nem gáz, az sztem nem buzulás ha a tesóm csinál ilyet :P
Anyumtól állandóan azt hallgatjuk h ne másszunk annyit egymás seggébe (jó tényleg sok időt vunk együtt de azért nem mindig) meg h el kéne szakadnunk egymástól ez nem normális. Eddig nem vettem komolyan de már sokan mongyák :S
Na de itthon múlthét szombat óta áll a balhé. Akk úgy volt h megyünk bulizni, és egy haver jön értünk autóval. Én pont előtte estem haza edzésről hót izzadtan mondom le akarok zuhanyozni de pont öcsém volt benn. Bementem montam neki h siessen (ja am simán be szoktunk menni ilyenkor nem vunk egymás előtt szégyellősek) aztán ő nem sietett mondom nem érdekel nekem le kell zuhanyoznom úgyhogy bemásztam mellé zuhanyozni. Aztán anyámnál akk szakadt el a cérna amikor meglátott mindkettőnket frissen zuhanyozva kijönni :S Azóta még jobban mongya meg h ő ennek véget fog vetni mert ez beteg dolog amit csinálunk :S
Sztetek is nem normális? Mert sztem csak túlreagálják nem tom miért fura h két tesó ragaszkodik egyáshoz :/ De ezt hogy értessem meg anyummal?
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!