Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg "túl közel" állunk...

Tényleg "túl közel" állunk egymáshoz öcsémmel? Van egyáltalán olyan h túl közel?

Figyelt kérdés

Már elég régóta hallgatjuk ezt anyunktól de mostanában rákezdtek a haverok meg a csajom is h ez nem normális meg fura, aztán most már nemtom mi van :S

Öcsém 14 éves, én 16, mindketten fiúk. Nagyon közel állunk egymáshoz vele bármit meg tudok dumálni meg 1000%ig megbízok benne. Mongyuk fura mert eléggé különbözünk egymástól amúgy :D Anyum legnagyobb baja h még mindig gyakran alszunk egymás mellett (egy ágyban). Még kiskorunkban megszoktuk ő nagyon félős volt és mindig odajött aztán most már így maradt :D De csak dumálunk meg alszunk már nagyon megszoktam, nehezen is tudok elaludni ha nincs ott valamért. A csajomnak az volt fura h nincsenek külön ruháink, jó elvileg vannak, de simán felvesszük a másikét ha tetszik vagy kell vagy ilyesmi.

Nemrég volt olyan h elmentünk házibuliba öcsém kicsit túlitta magát aztán csak belehajtotta a fejét az ölembe és bealudt, én meg hát nem tudtam tenni hova a kezem és átkaroltam. Na akkor kezdtek el haverok is húzni minket azzal h ne buzuljunk :P Pedig sztem ez nem gáz, az sztem nem buzulás ha a tesóm csinál ilyet :P

Anyumtól állandóan azt hallgatjuk h ne másszunk annyit egymás seggébe (jó tényleg sok időt vunk együtt de azért nem mindig) meg h el kéne szakadnunk egymástól ez nem normális. Eddig nem vettem komolyan de már sokan mongyák :S

Na de itthon múlthét szombat óta áll a balhé. Akk úgy volt h megyünk bulizni, és egy haver jön értünk autóval. Én pont előtte estem haza edzésről hót izzadtan mondom le akarok zuhanyozni de pont öcsém volt benn. Bementem montam neki h siessen (ja am simán be szoktunk menni ilyenkor nem vunk egymás előtt szégyellősek) aztán ő nem sietett mondom nem érdekel nekem le kell zuhanyoznom úgyhogy bemásztam mellé zuhanyozni. Aztán anyámnál akk szakadt el a cérna amikor meglátott mindkettőnket frissen zuhanyozva kijönni :S Azóta még jobban mongya meg h ő ennek véget fog vetni mert ez beteg dolog amit csinálunk :S

Sztetek is nem normális? Mert sztem csak túlreagálják nem tom miért fura h két tesó ragaszkodik egyáshoz :/ De ezt hogy értessem meg anyummal?

16/F

2010. febr. 22. 17:50
1 2 3 4 5 6 7
 41/66 A kérdező kommentje:

Hát akkor elég nehezen tudok elaludni és összvissz csak vagy 1-2 órát aztán felkelek :S

Miért fogok szenvedni felnőttkoromban? :O Sry de ezt nem értem.

2010. febr. 22. 19:05
 42/66 anonim ***** válasza:
100%

ez vagy akkora kamu mint a ház, vagy betegesen szereted a tesódat.

egyik lehetőségre sem lennék büszke a helyedben...

2010. febr. 22. 19:19
 43/66 anonim ***** válasza:
19:05 te nagyon gáz vagy basszus. ennyire full hülye vagy hogy mindent kérdezned kell nem látod még a helyzeted ezek után sem???? 16 évesen volt már csajod? azt hogy szűz vagy e felesleges megkérdeznem. a helyedben nagyon gyorsan megpróbálnám a figyelmem másra terelni.
2010. febr. 22. 19:23
 44/66 anonim válasza:
100%

azért fogsz szenvedni mert mégis ha lesz munkád neki is lesz munkája, valszeg nem egy helyen lesz, egyre jobban, vagyis elég hirtelen szét fogtok szakadni.. De már az egyetemnél is... Szerintem ez elkerülhetetlen. És ha hirtelen történik, utána fogod a legjobban érezni a hiányát.

Ez saját vélemény.

2010. febr. 22. 19:25
 45/66 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, az álláslehetőségnek a karrierhez állításom szerint semmi köze. Valahogy meg kell élned majd, mert nem lesznek mindig ott a szüleid, hogy eléd rakjanak készen mindent, valamikor kell, hogy legyen egy munkád, amiből te fizeted a számláidat, és azt, amit megeszel, meg a ruhákat, amiből öltözködsz, és nagyon kevés ember az, aki válogathat az álláslehetőségek között, azt kell elfogadni - persze legális keretek között -, ami van. Ha csak távol lesz, ha más városban lesz, a tesód miatt inkább munkanélküli lennél?
2010. febr. 22. 19:33
 46/66 anonim ***** válasza:
0%
Én örülnék egy ilyen testvérnek mint te:) mi bátyjámmal szinte egymáshoz se szólunk.
2010. febr. 22. 19:44
 47/66 A kérdező kommentje:
Hát én nem vok vmi jó tanuló mezőgazdasági szakközépbe járok és már melózok egy cégnél és ott monták h ha megcsinálom a sulit mehetek oda teljes munkaidőben. Szal valszeg én oda megyek mert szeretem azt csinálni még akkor is ha rohadt fárasztó :D Öcsém ő mondjuk mehetne egyetemre ha akar sztem felvennék :S De nemtom én komolyan gondoltam h ha felnövünk akkor is közel fogunk lakni egymáshoz, sztetek ő nem? :S
2010. febr. 22. 19:52
 48/66 anonim ***** válasza:
62%
Kevésbé is függhetnétek egymástól.
2010. febr. 22. 19:57
 49/66 anonim ***** válasza:
72%
ha rátok jön a maszturbálhatnék, azt hogy intézitek?
2010. febr. 22. 20:19
 50/66 A kérdező kommentje:
Hát általában WCn :P mondjuk egyszer már rámnyitott az vicces volt =) De volt már olyan h amikor aludt :D De hát néha kell csinálni evvan.
2010. febr. 22. 20:28
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!