Ez cicomázásnak számít?
Nem járok kozmetikushoz, nem járok műkörmöshöz, fodrászhoz is maximum 2-szer egy évben. Vékony szálú, kevés, lelapuló hajam van. Ezt magamnak szoktam tupírozni mindennap, hogy ne legyen lapos és többnek látszom, majd befújom hajlakkal. Ezen kívül dezodorálni szoktam és 3-4 fújás parfümöt teszek magamra. A férjem abszolút nem tolerálja ezt, állandóan veszekedik velem, hogy én csak cicomázkodni tudok, meg hogy nekem csak a külcsín számít. Nemrég eldobtam a lyukas bugyimat amit ő észrevett, azért is veszekedett velem, hogy mit számít, hogy lyukas, ki látja azt stb. Az édesanyám a születésnapomra parfümöt vett nekem ami régóta tetszett és erre is teljesen kiakadt a férjem, elmondta édesanyámat mindenféle idiótának. Az is probléma ha belenézek a tükörbe.
Tényleg olyan nagy bűn ez amit csinálok? Ez cicomázás lenne?
látod, már ott tartasz, hogy elbizonytalanodsz, hogy a te hibád-e, hogy még egyáltalán hajat mosol...
az ilyen férfi mellett én nem tartanék ki.
szépen előkészítenék magamnak egy tervet, hogy anyagilag ne veszítsek túl sokat a lelépéssel, és mennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!