Ez cicomázásnak számít?
Nem járok kozmetikushoz, nem járok műkörmöshöz, fodrászhoz is maximum 2-szer egy évben. Vékony szálú, kevés, lelapuló hajam van. Ezt magamnak szoktam tupírozni mindennap, hogy ne legyen lapos és többnek látszom, majd befújom hajlakkal. Ezen kívül dezodorálni szoktam és 3-4 fújás parfümöt teszek magamra. A férjem abszolút nem tolerálja ezt, állandóan veszekedik velem, hogy én csak cicomázkodni tudok, meg hogy nekem csak a külcsín számít. Nemrég eldobtam a lyukas bugyimat amit ő észrevett, azért is veszekedett velem, hogy mit számít, hogy lyukas, ki látja azt stb. Az édesanyám a születésnapomra parfümöt vett nekem ami régóta tetszett és erre is teljesen kiakadt a férjem, elmondta édesanyámat mindenféle idiótának. Az is probléma ha belenézek a tükörbe.
Tényleg olyan nagy bűn ez amit csinálok? Ez cicomázás lenne?
Pont azért, mert tudja, hogy más férfiak is férfiból vannak, és ha te úgy öltöznél, akkor megbámulnának, na ezt meg nem akarja, mert kell a biztos pont. Csak azt nem veszi észre, hogy ezzel meg téged sért meg, ha neked tiltja, a műmacákat meg megbámulja.
Amúgy miért nem beszéled meg vele, hogy ez nem jó, vagy hogy ha ezt elvárja tőled, akkor legalább ne nézegesse a műnőket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!