Ha egy családanya havi nettó 220 eFt körül tesz a családi kasszába az kevésnek számít?
Az anyaságnak annyiban van jelentősége, hogy nem tud bármit elvállalni, hiszen a gyereket időben kell hozni-vinni, törődni kell vele, a férj sokat dolgozik, így a házimunka nagy része is a nőre marad.
(Egyébként diplomás nő, 8 év munkatapasztalattal, Borsod megyében. Az összegben minden juttatás benne van.)
Ki kritizált, hogy most idegenektől vársz elismerést és dícséretet?
Amúgy meg nem kell játszani az áldozatot és attól, hogy apuka dolgozik, hazaérve el tud pakolni és mosogatni is képes, nem kell agyonsajnálni!
3-as, mivel nem értesz egyet? Azzal, hogy én végzem a házimunka jelentős részét? Ez természetes, hiszen én 4-kor végzek, a férjem meg sokszor hajnalig dolgozik, de este 10-11-ig rendszeresen.
Én csak arra lennék kíváncsi, hogy más anyukákhoz képest milyennek számít a fizetésem.
Nagyon jó a fizetésed,egyáltalán nem kevés.
Mégis mi a probléma?
"én átlagosnak mondanám a fizut"
te hol élsz? 220ezer az átlag?még bruttóban sem és akkor abba a milliárdostól a csóróig mindent átlagoltak egybe.
a legtöbb magyar örül ha 100ezret megkeres.na borsodban meg főleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!