A netto átlag fizetésem 250ezer ft. Elválok a feleségemtől. Mennyi gyerektartást kell majd fizetnem?
Figyelt kérdés
Sokat nem tudok, hiszen még magamat is fenn kell tartani valahogy.2014. aug. 26. 14:54
1/38 anonim válasza:
A bíró majd eldönti, mennyit fizess.
2/38 A kérdező kommentje:
Tudom, de addig is? Az számít, hogy ha tartani akarom az eddigi színvonalamat, akkor azért normálisabb albérletet kell keresnem pl, és nem zsíros kenyéren akarok élni?
2014. aug. 26. 14:57
3/38 anonim válasza:
Mi az hogy sok?
Az én exem nettója 160 ezer és 20%-ot, 30 ezret kértem, amit meg is ítéltek. És közlöm, baromira nem sok, de kisemmizni sem szerettem volna.
Ennél szerintem többet kell majd fizetned. 15-25% között szokták megítélni.
4/38 anonim válasza:
Az számít, hogy a gyerekeid megélhetése biztosítva legyen.
5/38 anonim válasza:
elvileg a 25%-a...
de tobb lehetoseg is van:
esetlg mindennek a felet kell kifizetned,vagy havonta levonjak a 25%-ot..
a biro eldonti.. es az nekik nem szamit hogy mit eszel,meg a szamlak.. a gyereket nezik ilyenkor..
elvileg 62500 ft-ot vonnak ha 25%-os gyerektartast itelnek meg.. a 25% altalanos altalaban.. a biro dont..
6/38 A kérdező kommentje:
Na ne. Akkor inkább megprobálok megegyezni az exemmel, hogy adok neki 40-et, és felejtsük el egymást. Eredetileg 30-ra gondoltam, de azt sem akarom, hogy bíroság elé vigye az ügyet, mert a végén még ennél is rosszabbul járok:(
2014. aug. 26. 15:02
7/38 anonim válasza:
Attól is függ, hány gyerek van.
8/38 anonim válasza:
Hany gyerek van?
Amugy a penzt a gyerek kapja nem az exed. Havi 62e egy meltanyos osszed.
9/38 A kérdező kommentje:
Egy van, szerensére.
2014. aug. 26. 15:06
10/38 anonim válasza:
Mit dolgozol te 250e nettóért... énis ilyen melót akarok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!