Vannak még olyanok rajtam kívül, akinek a párkapcsolatát a Hit Gyülekezete nagyban megnehezíti?
Valamelyik nap gondoltam rád.
Őszintének tünsz. Ha olvasol valamit akkor is elkondolkodsz rajta ha fájdalmas. Sokan ilyenkor lecspják a rolót és csípőből elutasítóak lesznek.
Értelek. Elhiszem.
Szerinted ex is Ennyire őszinte önmagához?
Nem.
Ő nem őszinte. Csak sodródik. Én meg most töröltem a face-ről, hogy ne lássam, miket alkot, hogy ne emlékeztessen rá. Tök idióta szegénykém...
Minden elismerésem hogy ilyen erős voltál, és képes voltál arra hogy kimondd hogy vége. Most annyit tehetsz hogy a saját hited szerint imádkozol hogy kinyíljon a szeme és meglássa a gyülijének a valóságát.
Én is ismertem olyan lányt aki a HGy-ben pikk-pakk menyasszony lett, mert a vezető Isteni szikrát kapott és megmutatta neki hogy ki lesz a férje a gyüliből. Gyűrűt vettek, és jegyesekként éltek, de aztán gyorsan rájöttek hogy semmi közös nincs bennük. Úgy érezték hogy Isten ellen tesznek ha szakítanak, ezért kezdetben tele voltak bűntudattal, de a végén mégis visszaadták egymásnak a gyűrűket.
Hogy vagy?
Szerintem a kérdezőnek ez azért ment így mert felnőtt fejjel nézte ezt a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!