Vannak még olyanok rajtam kívül, akinek a párkapcsolatát a Hit Gyülekezete nagyban megnehezíti?
Egyszer volt dolgom hitgyülekezetivel. Az okos bibliai idézettel póbált megnyerni egy bírósági tárgyalást. Mikor mondtam neki, hogy a Bibliát én nem tekintem jogforrásnak, sem a felvett kölcsön visszafizetése alóli felmentő indoknak elkezdett átkozódni a bíró előtt, konkrétan mindtettőnket a bírót meg engem és a bírót is a sátán megszállotjának tekintett. Mondanom se kell 100%-ban pervesztes lett. Sajnos a folyosón megvárt hogy közölje a pokolra jutok...
Én nem tudom, hogy mint ennyire elvarázsolt vagy én fogtam ki különösen életképtelen példányt de esküszömn m tudtam sírjak-e vagy nevessek...
Még egy utolsó kérdés, ami biztos ki fog akasztani pár embert - mert azt hittétek, hogy vége.
Milyen szinten tolerálnátok, ha az állítólagos kedvesetek azt mondaná: Pünkösdkor fontosabb neki a gyülekezet és neked, mint dolgozó nőnek, szombat este lenne pár órád és vasárnap napközben, estig -és a partner azt mondaná, ez önzés a részedről és meg kell érteni, hogy ekkor nem jó. Mindig csak akkor legyek vele, amikor neki jó. Szerintetek ő nem önző egy icipicit? Csak olyanok véleményére vagyok kíváncsi, aki nem akar kioktatni -mert tudom, hogy nem érdemes már ezen az emberen gondolkodnom. Nem is fogok, már lezártam. De tényleg, kíváncsi volnék, ki mennyire szokott úgymond megalkudni egy emberért... Szóval, várom a véleményeket! Köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!