Apu meghalt mostohám megkattant, tesóimat nem láthatom miért van ez?
Közölte, hogy meg ne próbáljam mert mind a két gyereket elküldi az intézetbe:S:S:S
Én meg azt nemigazán akarom, meg közölte, hogy felejtsem el őket, mert azzal h apu meghalt számomra az öcséim se számítsanak.
Nekem ez nagyon Hamlet-szagú történet...
Szerintem te ne akarj igazságot tenni, mert baj lesz. A mostohád lelkileg össze van törve, jólesik neki a vigasztalás. Ez egy tipikus eset, majd kiábrándul a srácból, és teszi, amit jónak lát. Nem a te dolgod az ő magánéletével foglalkozni.
Szintén nem a te dolgod mocskolni a srácot, akivel össze akartál jönni, de végül nem téged választott. Van ilyen.
Apukádat ne keverd az ügybe! Nagyon drámai ez a "ki sem hültek még a hamvai, de lám, mi történik"-jellegű prűd és álszent felháborodás, de ha erre hivatkozol, amiért a mostohád nem kezdhet új életet, azzal csak magadat teszed nevetségessé. Az apádnak már minden mindegy, ő már meghalt.
Ha a testvéreid tényleg 9 és 14 évesek, akkor tarthatod velük a kapcsolatot. Hívd fel őket, beszéljetek meg találkozót: nem kicsik már, hogy aggályos legyen rádbízni őket.
Szóval kérlek, hagyd az álszentkedést és a féltékenységet, mert az nem lesz jó. A mostohád élete az ő kezében van, azt kezd vele, amit csak akar. Nem kérheted, hogy 39 éves, viszonylag fiatal nőként eltemesse magát, és csak az apukád emlékének éljen.
Ha nem tudtok találkozni,akkor tartsd velük a kapcsolatot MSN-en.Csak tartsd velük a kapcsolatot!Nálunk is volt ilyen a családban a nagybátyám halála óta nem láttam az unokatesóimat /22 éve/,mert ellenünk "nevelte" őket az anyjuk.Nem pasi miatt,hanem csak úgy.Bejelöltem őket IWIW-en,és elutasítottak hogy nem ismernek.:((
Ha a pasi hívogat és fenyegetőzik,hogy intézetbe rakja az öcséidet,akkor szereld le azzal,hogy 18 vagy te ezt nem engeded,és azonnal kiveszed őket magadhoz.Kb annyi alapja ennek is van,mint az ő fenyegetőzésének.
Utálatos,undorító,gátlástalan pasi....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!