Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Apu meghalt mostohám megkattan...

Apu meghalt mostohám megkattant, tesóimat nem láthatom miért van ez?

Figyelt kérdés
A történet: édesapám 2009. november közepén elhunyt. Nagyon hirtelen jött a halála. Szüleim három hónapos koromban elváltak , édesapám újra házasodott, felőle van két öcsém. Az egyik 9 a másik 14 éves. Nagyon megviselte őket apu halála. Mostohaanyám 39 éves. 17 évet volt együtt apuval állítólag őt is nagyon megviselte sokáig ki volt borulva meg minden. Apu volt munkatársa egy 26 éves srác. A temetésen ismerte meg mostohámat. A temetés után egy héttel én is megismertem, majdnem összejöttünk, ezután eltűnt és januárba került elő, amikor is odaköltözött apu családjához(tesómékhoz). Azóta mint kiderült összejött mostohámmal. A drága felhívott, hogy gyereket akarnak egymástól és eldicsekedtek azzal hogy milyen jó a másik az ágyba. Ez nekem nagyon rosszul esett, hiszen apu hamvai még ki se hűltek. Nem szeretném őket látni, de viszont a két testvéremmel szeretném tartani a kapcsolatot,de így nem tudom mert a srác nem engedi. A kis suttyó ráadásul nem dolgozik meg semmi, ingyen lakik a családnál, és kihasználja mostohaanyámat, vele pedig hiába beszélek mert azt találta ki h csak féltékeny vagyok de ez nemigaz mert van párom és nagyon boldogok vagyunk. Ti mit tennétek a helyembe? Hogy térítsem észhez ezt az idióta nőt???
2010. febr. 15. 21:23
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Beszélj az apukád feleségével,hogy engedje látni a gyerekeket,amennyiben nem engedi a gyámhatósághoz fogsz fordulni,mert joguk van a gyerekeknek a kapcsolatot tartani veled.
2010. febr. 16. 10:21
 22/26 A kérdező kommentje:

Közölte, hogy meg ne próbáljam mert mind a két gyereket elküldi az intézetbe:S:S:S

Én meg azt nemigazán akarom, meg közölte, hogy felejtsem el őket, mert azzal h apu meghalt számomra az öcséim se számítsanak.

2010. febr. 16. 16:43
 23/26 A kérdező kommentje:
Az utóbbi időbe a srác megint el kezdett hivogatni és fenyegetőzni nem tudom mit tegyek:S
2010. márc. 13. 11:03
 24/26 anonim ***** válasza:
Komolyan mondom, menj el a családsegítőbe meg a gyámhatósághoz, és kérj tőlük információt arra nézve, mit tehet meg mostohaanyád. Hátha kiderül, hogy olyannal fenyegetőzik, amit nem is tehet meg. Adjanak ők tanácsot, akik napi szinten otthon vannak az efféle ocsmányságokban. Itt nálunk nagyon segítőkészek. (Vidék)
2010. márc. 14. 00:31
 25/26 anonim ***** válasza:

Nekem ez nagyon Hamlet-szagú történet...

Szerintem te ne akarj igazságot tenni, mert baj lesz. A mostohád lelkileg össze van törve, jólesik neki a vigasztalás. Ez egy tipikus eset, majd kiábrándul a srácból, és teszi, amit jónak lát. Nem a te dolgod az ő magánéletével foglalkozni.

Szintén nem a te dolgod mocskolni a srácot, akivel össze akartál jönni, de végül nem téged választott. Van ilyen.

Apukádat ne keverd az ügybe! Nagyon drámai ez a "ki sem hültek még a hamvai, de lám, mi történik"-jellegű prűd és álszent felháborodás, de ha erre hivatkozol, amiért a mostohád nem kezdhet új életet, azzal csak magadat teszed nevetségessé. Az apádnak már minden mindegy, ő már meghalt.

Ha a testvéreid tényleg 9 és 14 évesek, akkor tarthatod velük a kapcsolatot. Hívd fel őket, beszéljetek meg találkozót: nem kicsik már, hogy aggályos legyen rádbízni őket.

Szóval kérlek, hagyd az álszentkedést és a féltékenységet, mert az nem lesz jó. A mostohád élete az ő kezében van, azt kezd vele, amit csak akar. Nem kérheted, hogy 39 éves, viszonylag fiatal nőként eltemesse magát, és csak az apukád emlékének éljen.

2010. márc. 14. 00:51
 26/26 anonim ***** válasza:

Ha nem tudtok találkozni,akkor tartsd velük a kapcsolatot MSN-en.Csak tartsd velük a kapcsolatot!Nálunk is volt ilyen a családban a nagybátyám halála óta nem láttam az unokatesóimat /22 éve/,mert ellenünk "nevelte" őket az anyjuk.Nem pasi miatt,hanem csak úgy.Bejelöltem őket IWIW-en,és elutasítottak hogy nem ismernek.:((

Ha a pasi hívogat és fenyegetőzik,hogy intézetbe rakja az öcséidet,akkor szereld le azzal,hogy 18 vagy te ezt nem engeded,és azonnal kiveszed őket magadhoz.Kb annyi alapja ennek is van,mint az ő fenyegetőzésének.

Utálatos,undorító,gátlástalan pasi....

2010. márc. 14. 11:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!