Utálom a tesóimat! Mit csináljak velük?
Sovány vígasz: a barátaidat meg tudod válogatni a rokonaidat nem.
Szerintem ne hagyd magad hogy bosszantsanak, légy erős. Te mondtad neked mindegy hogy cseszik el az életüket. Akkor neked legyen több eszed.
köszönöm.. még jó hogy az egyik nemsokára elköltözik:D illetve remélem:@
felgyújtanám én őket.. de aztán kapnék anyáéktól és az én életem is el lenne cseszve:D
Ilyet soha n mondj,hogy örülnél ha nem lennének!Ha történne velük valami,ha meghalnának nem hiszem,hogy boldogabb lennél tőle!
Egyszerűen térj ki az útjukból.Nézd őket levegőnek.Próbálj teljesen elkülönülni tőlük.Hátha akkor könnyebb lesz.Neked megvannak a saját céljaid és ez a jó!Rájuk pedig ne is figyelj!
igaz hogy nem lennék boldogabb, most csak dühös vagyok, de annak örülnék ha elköltöznének jó messzire és nem is látnám őket!
köszi.:) ez jó ötlet, csak hát ahogy magamat ismerem...
Figyelj, nekem van egy 6 évvel idősebb unokabátyám, én 14 vagyok. Több éve hallgatom ahogy folyamatosan piszkál, és mindig nekem kell nyelnem. H a meg visszi szólok akkor én vagyok a nagyszájú. Már rájöttem, hogy egyszerűen nem figyelek rá. hagyom had mondja a magáét ha neki jól esik. Volt amikor már úgy elborult az agyam, hogy sírvafakadtam. De nem mentem vele sokra.
A bátyám a másik fele, nem is reklámozom. Ha elkezdenek "pofázni" menj el onnan. Menj ki a kertbe, vagy az utcára. Vagy a szobádba. Ha utánad mennek, ne törődj velük. Majd kinövik:D
Szia!
Hát jó lenne,ha veszekedés és utálkozás helyett megtalálnátok az arany középutat!Gondold el,hogy a szüleidnek milyen szivfájdalom,hogy ti igy viselkedtek egymással!Majd neked is lesznek gyerekeid és ha ugyanezt kapod vissza,kiváncsi lennék,mit szólnál hozzá!Most a serdülőkor nagy problémáival nézel szembe,3 év múlva majd másképp látod az életedet meg a tesóidat is!
Addig is kitartás és alkalmazkodás!!:)))És ha ennyire nem birod már elviselni őket,akkor térj ki az útjukból!
A te problémád tipikus tiniprobléma,de túl fogod élni,ne izgulj!:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!