Utálom a tesóimat! Mit csináljak velük?
Figyelj! Nekem 3 batyam van, 5,6,7, evvel idosebbek.
Amikor veled egykoru voltam, en is igy reagaltam rajuk, ahogy most te! :)
Mind a 3-an mas orszagba lakik, igy evente, 2 evente talalkozunk 1-2szer. Nagyon rossz, barcsak itt lennenek!
Mar nem veszekszunk, csak egyszeruen "jobaratok" vagyunk :)
32/L
húú, köszi a sok választ. :)
egészen lenyugodtam már. :D kiskorunkba amúgy tök jóba voltunk, ilyen best friends viszonyba. :D de mostmár felnőttek - (bár agyilag nem hiszem) buliznak isznak... és ilyenkor nagyon nincs rájuk szükségem :D
hát ne foglalkozz velük mig ilyenek nekem is van 1 bátyám 3 évvel idősebb nállam olyan 13 éves koráig tök jól kijöttünk aztán jött a vitűzós korszak 16 éves volt mikor a bnője dobta akk én 13 és nekem kezde el mesélni hogy mi volt hogy volt és igy úgy amúgy azóta megint jó testvérek vagyunk :P azóta is mi egymásnak vagyunk a lelki szemetes ládája
19/L
Hát én is felgyújtanám.Most is pofázik.Gondolj bele 25 éves és egy szobába lakok vele.Büdös a pofája és gyűlölöm.Még jobban mint faterom pedig az se semmi.Miért nem lehet egy rohadt saját szobám?És még csodálkoznak h antiszociálissá válok és bunkó lobbanékony vagyok?Szívesen szétbaszkodnám a fejét egy baltával levágnám a nyelvét és kitépném a tüdejét.És kérlekszépen ne jöjjön nekem senki azzal a tinédzserkori maszlaggal.És elnézést az alpári megfogalmazásért.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!