Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Segíts! Megkattant? Őrült? Mi...

Segíts! Megkattant? Őrült? Mi lett a barátnőmmel? Félek!

Figyelt kérdés

Segítsetek kérlek, valami nem stimmel a barátnőmmel. 20-on éves lány vagyok. Van egy barátnőm, mostanában nem beszéltünk mert, összevesztünk régebben. Pár napja kibékültünk, rám írt msn-en, beszélgettünk sokáig. Ő 20 éves, a 3. férjéhez készül hozzámenni, 2,5 év alatt. Már ezt sem tartom normálisnak, de jóban voltunk. Tegnap előtt beszéltünk msn-n, ma megint ír,letámad, hogy én nem is akarok vele komolyan kibékülni. Visszaírtam, hogy dehogynem, ezt honnan szedte?! Bla-bla, a kérdére nem kaptam választ, de írogattunk még, hátha megmondja, utána elkezdett mégjobban kötekedni. A végén bevágja, h kitervelt ellenem vmit, faggattam, és kiderült, h valami haverjával megbeszélte, hogy azt mondják a páromnak, én megcsaltam. 6 éve vagyok kapcsolatban, fél éve költöztünk össze, nagyon szeretem, és most nagyon beijjedtem, hogy bekavar. Miért csinálja? Én tényleg kiakartam békülni, ő nem volt ilyen régen. Persze rögtön felhívtam a barátomat, hogy mit mondott. Már kisírtam a lelkem is, tiszta ideg vagyok. Tudni kell, hogy a barátnőm eléggé kavarós, ezért is romlott meg a barátságunk, de mivan, ha tényleg olyan jól kitervel valamit, hogy sikerrel jár, és elválasz minket? Abba én belehalok, de akkor együtt megyünk börtönbe, a csajjal, ezt meg is mondtam neki is.

Röviden ennyi, ha vmit kihagytam, kérdezzetek.

2010. márc. 19. 21:23
1 2 3
 1/24 A kérdező kommentje:
Azt kihagytam, hogy van egy barátom (barát-barát), akinek írtam tegnap az egyik közösségi portálon, és fura volt, h nem írt vissza. Gondoltam nem ér rá. Ma a barátnőm arra is célozgatott, h tudja, h nem írt. Utána esett le, hogy vmit bekavart vele is. Most ő sem beszél velem.
2010. márc. 19. 21:26
 2/24 anonim ***** válasza:
93%
Micsoda gusztustalan, aljas féreg! Ne menj bele a játékába, a barátoddal beszéltél, jó tetted, többet nem nagyon tehetsz. Mégsem hívhatod fel minden ismerősödet. Lehidalok, hogy micsoda sunyi, szemét emberek vannak!
2010. márc. 19. 21:31
 3/24 anonim ***** válasza:
90%

Úr isten szegény, de sajnállak :((

Ilyen szédült lánnyal ne legyél jóban, próbáld elkerülni, a barátod meg remélem neked hisz. Bár ennyi gonoszság után én már biztos, hogy megcsaptam volna a csajt. 21L

2010. márc. 19. 21:31
 4/24 anonim ***** válasza:
91%
Hát ez nem barátnő,inkább ellenségnek tűnik. Szerintem szakítsd meg vele a kapcsolatot.
2010. márc. 19. 21:32
 5/24 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem aza legokosabb, hogyha elmented a beszélgetést és megmutatod a barátodnak, így ő már fel lesz készülve a kavarásra. Ha nincs elmentve a beszélgetés, bezsélj vele újból és az már legyen elmentve. Aztán tiltsd le, töröld ki, és többet soha ne állj vele szóba!
2010. márc. 19. 21:32
 6/24 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem ez a csaj kattant,valami nagyon erősen defektes lett nála odabent.Azonnal szakíts meg vele minden kapcsolatot!(amúgy egy jó alapos verés kellene az ilyen nyomorultnak-nő létemre is ezt mondom)Szerintem a párod miatt meg ne aggódj,biztos nem ennek az elmebetegnek fog hinni,hanem neked,a barátnőjének,aki már ennyi ideje vele van.Az ismerősöddel meg tisztázd a helyzetet.Esetleg ha beszélsz a csajjal,mentsd el a beszélgetéseteket-ezzel bizonyíthatsz ha erre lenne szükség.

20/L

2010. márc. 19. 21:33
 7/24 A kérdező kommentje:
Jaj, ne tudjátok meg, ha itt lenne a közelembe mit csinálnék vele. Ha most látnátok engem, úgy nézek ki, h mint aki most szabadult a diliházból. Reszket minden részem. A legjobban az idegesít, hogy nem is tudom mi a baja.
2010. márc. 19. 21:34
 8/24 A kérdező kommentje:
Kerestem a beszélgetést, de nem találom. Hol nézhetném meg, tudja valaki? Próbáltam direkt ráírni, hogy kimásolom, de nem írt vissza, most meg nincs msn-en, v letiltott. Vagy én már nemtudom. És én ezzel a nővel voltam jóban évekig, nagyon sok évig.
2010. márc. 19. 21:37
 9/24 anonim ***** válasza:
63%

Nem sértésképpen, de cigányok vagytok?

Kiváncsiságból kérdem..

2010. márc. 19. 21:40
 10/24 anonim ***** válasza:
Na ezert nem kell egy baratno sem!!20 evesen 3.ferj??b....c....
2010. márc. 19. 21:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!