Segíts! Megkattant? Őrült? Mi lett a barátnőmmel? Félek!
Segítsetek kérlek, valami nem stimmel a barátnőmmel. 20-on éves lány vagyok. Van egy barátnőm, mostanában nem beszéltünk mert, összevesztünk régebben. Pár napja kibékültünk, rám írt msn-en, beszélgettünk sokáig. Ő 20 éves, a 3. férjéhez készül hozzámenni, 2,5 év alatt. Már ezt sem tartom normálisnak, de jóban voltunk. Tegnap előtt beszéltünk msn-n, ma megint ír,letámad, hogy én nem is akarok vele komolyan kibékülni. Visszaírtam, hogy dehogynem, ezt honnan szedte?! Bla-bla, a kérdére nem kaptam választ, de írogattunk még, hátha megmondja, utána elkezdett mégjobban kötekedni. A végén bevágja, h kitervelt ellenem vmit, faggattam, és kiderült, h valami haverjával megbeszélte, hogy azt mondják a páromnak, én megcsaltam. 6 éve vagyok kapcsolatban, fél éve költöztünk össze, nagyon szeretem, és most nagyon beijjedtem, hogy bekavar. Miért csinálja? Én tényleg kiakartam békülni, ő nem volt ilyen régen. Persze rögtön felhívtam a barátomat, hogy mit mondott. Már kisírtam a lelkem is, tiszta ideg vagyok. Tudni kell, hogy a barátnőm eléggé kavarós, ezért is romlott meg a barátságunk, de mivan, ha tényleg olyan jól kitervel valamit, hogy sikerrel jár, és elválasz minket? Abba én belehalok, de akkor együtt megyünk börtönbe, a csajjal, ezt meg is mondtam neki is.
Röviden ennyi, ha vmit kihagytam, kérdezzetek.
Úr isten szegény, de sajnállak :((
Ilyen szédült lánnyal ne legyél jóban, próbáld elkerülni, a barátod meg remélem neked hisz. Bár ennyi gonoszság után én már biztos, hogy megcsaptam volna a csajt. 21L
Szerintem ez a csaj kattant,valami nagyon erősen defektes lett nála odabent.Azonnal szakíts meg vele minden kapcsolatot!(amúgy egy jó alapos verés kellene az ilyen nyomorultnak-nő létemre is ezt mondom)Szerintem a párod miatt meg ne aggódj,biztos nem ennek az elmebetegnek fog hinni,hanem neked,a barátnőjének,aki már ennyi ideje vele van.Az ismerősöddel meg tisztázd a helyzetet.Esetleg ha beszélsz a csajjal,mentsd el a beszélgetéseteket-ezzel bizonyíthatsz ha erre lenne szükség.
20/L
Nem sértésképpen, de cigányok vagytok?
Kiváncsiságból kérdem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!