Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Segíts! Megkattant? Őrült? Mi...

Segíts! Megkattant? Őrült? Mi lett a barátnőmmel? Félek!

Figyelt kérdés

Segítsetek kérlek, valami nem stimmel a barátnőmmel. 20-on éves lány vagyok. Van egy barátnőm, mostanában nem beszéltünk mert, összevesztünk régebben. Pár napja kibékültünk, rám írt msn-en, beszélgettünk sokáig. Ő 20 éves, a 3. férjéhez készül hozzámenni, 2,5 év alatt. Már ezt sem tartom normálisnak, de jóban voltunk. Tegnap előtt beszéltünk msn-n, ma megint ír,letámad, hogy én nem is akarok vele komolyan kibékülni. Visszaírtam, hogy dehogynem, ezt honnan szedte?! Bla-bla, a kérdére nem kaptam választ, de írogattunk még, hátha megmondja, utána elkezdett mégjobban kötekedni. A végén bevágja, h kitervelt ellenem vmit, faggattam, és kiderült, h valami haverjával megbeszélte, hogy azt mondják a páromnak, én megcsaltam. 6 éve vagyok kapcsolatban, fél éve költöztünk össze, nagyon szeretem, és most nagyon beijjedtem, hogy bekavar. Miért csinálja? Én tényleg kiakartam békülni, ő nem volt ilyen régen. Persze rögtön felhívtam a barátomat, hogy mit mondott. Már kisírtam a lelkem is, tiszta ideg vagyok. Tudni kell, hogy a barátnőm eléggé kavarós, ezért is romlott meg a barátságunk, de mivan, ha tényleg olyan jól kitervel valamit, hogy sikerrel jár, és elválasz minket? Abba én belehalok, de akkor együtt megyünk börtönbe, a csajjal, ezt meg is mondtam neki is.

Röviden ennyi, ha vmit kihagytam, kérdezzetek.

2010. márc. 19. 21:23
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
75%
Miert vagy ideges?Marha komoly kapcsolatod lehet ha egy jottment cigany ribanc szetcsaphatja.
2010. márc. 19. 21:42
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Sajátgép, dokumemtumok, naplózott beszélgetések - nekem itt van, szerintem itt keresd! Remélem megtalálod!

2010. márc. 19. 21:43
 13/24 anonim ***** válasza:
32%
ma 21:42 jó nagy kretén vagy hallod!! Együttérzés nincs benned? Vagy kimerültél a Gyárban a szalag mellett?
2010. márc. 19. 21:45
 14/24 anonim ***** válasza:
szia! sajnállak... :/ az én bnőm se különb, igaz fiatalabbak vagyunk mint te, de csalódtam benne.. a pároddal beszéld meg az egészet, és msn-en a naplózott beszélgetés ha el van mente és nem tudod hol van: akkor a főoldalon(msn-en) van fent az eszközök->beállítások->Üzenetnél kell lennie lentebb hogy 'beszélgetés mentése ebben a mappában', és akkor elő tudod keresni! mutasd meg ezt mindenképp a párodnak, is, és a másik baráttal is tisztázd! ja és ezzel a 'barátnővel' szakíts meg minden kapcsolatot, már nem barát ő.. sok sikert! ;)
2010. márc. 19. 21:46
 15/24 anonim ***** válasza:

Az már eleve nem jó, h 20 éves létére 2, 5 év alatt 3 férje volt :S A beszélgetést mutasd meg a párodnak, és beszéld meg vele, h mi a terve a "barátnődnek" titeket illetően( kavarás). Ha meg tudtál nyugodni az események után, első dolgod legyen, h minden kapcsolatot megszüntetsz!!!!!

Ne hagyd, h ez a csaj szétrombolja a szép 6 éves kapcsolatotokat, és féléves együtt éléseteket.

Próbálj megnyugodni, és higgadtan beszélni a szerelmeddel.

Sok sikert kívánok!!!

20/L

2010. márc. 19. 21:52
 16/24 A kérdező kommentje:
Nem, nem vagyunk cigányok. Ha nem hiszed el, küldök neked képet privátba képet is. Igen, mikor először férjhez ment, oké, pár hónap múlva megycsalta a férjét (amit ő tagad), de a férje elköltözött. Rá egy pár hétre beköltözött az új pasija. Elvált a férjétől, nagy herce-hurcával, de időközbe szétmentek az új pasival (rosszul írtam, nem férje volt a 2.,csak élettársa, de férjének hívta) (ekkor vesztünk össze kb)Utána lett egy újabb pasija pár hétre, most együtt van vkivel, most tervezik a lagzit. Mindez, kb 2,5 év év alatt történt.
2010. márc. 19. 21:53
 17/24 A kérdező kommentje:
A párom most délutános, kb 15 perc és itthon lesz.
2010. márc. 19. 21:54
 18/24 A kérdező kommentje:
Jajj, nem tudok fogalmazni. Bocsánat, remélem értitek.
2010. márc. 19. 21:55
 19/24 anonim ***** válasza:
Hagyd a fenébe a csajt! Szánalmas, amit csinál, nem érdemli meg, hogy a barátodnak tartsd, mert az ilyen nem barát.
2010. márc. 19. 22:12
 20/24 anonim ***** válasza:
Gondolom, 6 év alatt kialakult annyi bizalom a barátoddal, hogy nem hisz az első kavarónak, hanem rákérdez Nálad. Ha nem is találod meg a beszélgetést, mondd el neki, mire készül a csaj...
2010. márc. 19. 22:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!