Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Segíts! Megkattant? Őrült? Mi...

Segíts! Megkattant? Őrült? Mi lett a barátnőmmel? Félek!

Figyelt kérdés

Segítsetek kérlek, valami nem stimmel a barátnőmmel. 20-on éves lány vagyok. Van egy barátnőm, mostanában nem beszéltünk mert, összevesztünk régebben. Pár napja kibékültünk, rám írt msn-en, beszélgettünk sokáig. Ő 20 éves, a 3. férjéhez készül hozzámenni, 2,5 év alatt. Már ezt sem tartom normálisnak, de jóban voltunk. Tegnap előtt beszéltünk msn-n, ma megint ír,letámad, hogy én nem is akarok vele komolyan kibékülni. Visszaírtam, hogy dehogynem, ezt honnan szedte?! Bla-bla, a kérdére nem kaptam választ, de írogattunk még, hátha megmondja, utána elkezdett mégjobban kötekedni. A végén bevágja, h kitervelt ellenem vmit, faggattam, és kiderült, h valami haverjával megbeszélte, hogy azt mondják a páromnak, én megcsaltam. 6 éve vagyok kapcsolatban, fél éve költöztünk össze, nagyon szeretem, és most nagyon beijjedtem, hogy bekavar. Miért csinálja? Én tényleg kiakartam békülni, ő nem volt ilyen régen. Persze rögtön felhívtam a barátomat, hogy mit mondott. Már kisírtam a lelkem is, tiszta ideg vagyok. Tudni kell, hogy a barátnőm eléggé kavarós, ezért is romlott meg a barátságunk, de mivan, ha tényleg olyan jól kitervel valamit, hogy sikerrel jár, és elválasz minket? Abba én belehalok, de akkor együtt megyünk börtönbe, a csajjal, ezt meg is mondtam neki is.

Röviden ennyi, ha vmit kihagytam, kérdezzetek.

2010. márc. 19. 21:23
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Hazaért a párom. Elmondtam neki mindent, és megbeszéltük, hogy akármit is tervel ki, nem fog sikerülni neki. Köszönöm nektek is. Tudom, hogy itt nem lehetett nagyon segíteni, de már nem tudtam mit csináljak!
2010. márc. 19. 22:53
 22/24 anonim ***** válasza:
46%

Igazából tényleg megcsaltad a párod, a barátnőd megtudta, ki akar tálalni, és neked fedősztori kell, ugye? ;)

Egyébként kapcsold be az MSN-logot! ENNYI! Nem igaz h ez eddig nem jutott az eszedbe :P

2010. márc. 19. 23:41
 23/24 anonim ***** válasza:
Amiatt ne aggódj, hogy szétválaszt titeket ez a lány! A párod megbízik benned, szeretitek egymást, ezzel kapcsolatban nem lehet baj.
2010. márc. 20. 01:00
 24/24 A kérdező kommentje:

Megvan a beszélgetés. :) Meg is beszéltük. Nem csaltam meg! Illetve régebben ő megcsalt, akkor kiakadtam, és én is kavartam egy hapsival. Ezt már lezártuk, elfelejtettük.

Ez még akkor volt mikor összejöttünk, a kapcsolat kezdetén.

2010. márc. 20. 08:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!