Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek működhet úgy a...

Szerintetek működhet úgy a házasság, ha a szex nem működik?

Figyelt kérdés
2010. febr. 15. 10:23
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
46%
13.39 nem értem, mert?
2010. febr. 16. 12:14
 32/38 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy nem.
2010. febr. 18. 11:00
 33/38 anonim ***** válasza:
19 39, jaa értem. A százalék, ugye? Felhívnám a figyelmedet, hogy száztizenvalahány ezer regisztrált felhasználója van az oldalnak és mindössze száz féle százalék jut nekik. Még mielőtt valakiket legközelebb is ugyanannak néznél a százalék miatt.
2010. febr. 18. 11:06
 34/38 anonim ***** válasza:
Szerintem sem működhet, én nem tudok elszakadni az első páromtól már 5. éve, mert a szex annyira jó... És így jól kib*sztam magammal, mert egy jó személyiségű fiú mellett sem tudok kitartani. Pedig nem vagyok nimfomán, és elsőre azt mondtam volna, hogy simán, mert az első barátommal annyira durvákat veszekedtünk, hogy azóta én már úgy gondolkozom, hogy istenem, csak a személyisége passzoljon a többinek, de mivel Vele olyan jó, hát mindenütt azt keresem és sehol se találom... csak nála. :S
2010. febr. 18. 17:20
 35/38 anonim ***** válasza:

Ez mindig a felek igényeitől függ.

Nálunk nem müködött.

A férjem napi 4x-5x akarta de nekem nem volt kedvem már hozzá,ráadásul ott volt a 2 gyerek is.

Szinte megutáltam a szexet.(na meg perverz dolgokat is akart amiben nekem semmi jó nem volt..)

Hát keresett mellettem valakit aki bírta az iramát.El is váltunk ők meg összeköltöztek....

Én is megtaláltam a kedvesemet akivel jó a szex és most már ujra szeretek szexelni .sőt már hiányzik is néha.

Szerintem a jó szex alapja egy tartós,boldog kapcsolatnak.

2010. febr. 18. 17:55
 36/38 anonim ***** válasza:
Szerintem működhet, csak előbb utóbb máshol kerestek majd vigaszt. Ha ezt nem vetitek egymás szemére, minden jó lehet, értsd, működhet a közös lakás, van hova hazamennetek, van kivel megvitatni az irodai problémákat stb, csak épp nem dugtok. __> mintha tesók lennétek, több szempontból is nagyon kényelmes
2010. febr. 18. 18:36
 37/38 anonim ***** válasza:
hA a párok nem is akarják ezt megoldani egymással de igényk van a szexre nem műkdik csak úgy félrelépnek egymás mellett.
2010. febr. 19. 15:30
 38/38 anonim válasza:

Én 30 éves nő vagyok, eddig két komolyabb kapcsolatom volt, és nagyon nem értek egyet egyikőtökkel sem!! Tudom, hogy álszentnek fogtok mondani, de leírom a véleményemet! Az első udvarlóm akkor lépet be az életembe mikor valakit elvesztettem, egy rokonom meghalt.. két évig nem volt szex, az elején elhajtottam őt, de ő velem maradt, akkor is ha látta hogy abszolút nem állok készen egy új kapcsolatra..és hosszú ideig tartotta gyász...fokozatosan kerültünk egymáshoz közel... egy nagyon hosszú út volt!! Úgy látom a válaszokból, hogy a szex itt a lényeg mindenkinek a többi pedig eléggé mellékes amolyan fölösleges körítés!! A szerelem számotokra majdhogynem egyenlő a szexel!! pedig nálam ez sosem volt így!! Számomra a szerelem mindig is azt jelentette hogy minden gondolatomban társam legyen az illető!! persze nem várom senkitől hogy mindenben ugyanazt gondolja, Szerintem igenis működhet így szex hosszú ideig, ha ez kettejük döntése! Az ok úgy gondolom mindig rájuk tartozik! Ne hiszem hogy becsmérlően ítélkezni gúnyolódni kellene rajta!! Nem mondtam azt sem hofy lényegtelen a szex, ha van akkor nyilván én is annak örülnék ha figyelmes lenne az illető és hogy nekem is örömteli élmény legyen szex!! Láttam sok házaspárt akiknél szintén az elején több szex volt aztán pár év múlva szinte alig szexeltek..nem azért mert bajuk volt egymással szexuálisan hanem mert pl más dolgok foglalták le a gondolataikat!! és persze a gyerekek, a mindennapi mókuskerék azért nagyon fárasztó tud lenni!! vagy sokan mesélték nekem hogy olyan sok munkájuk volt hogy több mint egy évig nem szexeltek, aztán végre jött egy nyugodtabb időszak és ez is visszajött! látok azért néhány jó példát, ahol bármi baj van igenis kitartanak egymás mellett a párok!! Akkor is ha esetleg nincs szex, akkor is ha millió más probléma van esetleg a családban vagy bárhol máshol..És szerintem ez ebben a mai világban egy sokkal jobb értékrend mint amit ti vázoltatok fel.

Én úgy gondolom én is fiatalként kíváncsi voltam a szexre, maszturbálásra, stb.. ismerem magam elég jól.. És mégis úgy látom, hogy elsősorban engem a másik ember megismerése és a lelki értékek érdekeltek, és ez nem álszentség!! Mindig is zavart, hogy az emberek pár hónap után vagy pár hét után kijelentik hogy ismerem Pistikét meg Marikát!! pedig ha tudnák milyen messze vannak tőle!!!!!! És amilyen könnyen beleugraanak egy kapcsolatba, olyan hamar ott is hagyják!! De addig is követelőznek a különféle szexuális igényeikkel!! Én tisztelete tarto ha valakiinek magas a étvágya, nekem sosemvolt az, én mindig a fentebb leírt dolgokat tartottam igaszán fontosnak! És persze ettől még én is élvezem a dolgot.. Sokszor úgy válnak el hogy még mindig nem jutottak el odáig hogy igazán meglássák egymásban a valódi személyiségét, az értékeit, gondolkozásmódját, lelkét!!Sok házasságot látok magam körül ahol szintén nem látnak meg egyebet egymásban a felek minthogy ki hogyan és hányszor teljesíti a heti havi kötelező szexet!! Ti is ahogy írtátok ha nem szexeli le veletek a heti havi kötelező adagot akkor dobjátok is az illetőt, és közlitek hogy ez így nem szerelem!! Az udvarlómmal pl nagyon lassan kb egy fél év év alatt jutottunk el odáig hogy igazán kimondtam, hogy szeretem és ismerem!! és persze bennem is volt kíváncsiság a szexre, pettingre meg minden ilyesmire!! De messze messze nem ez volt az elsődleges!! Hanem az ölelése a csókja, az ahogyan érzem magam tőle akár csak attól hogy a szobában van velem....és beszél hozzám.. Azalatt a két év alatt nem volt szex mégsem ez alapján mértem le magát a szerelmünket!! nem ennek a teljesítésétől függött!! én magam sem hittem el!! Aztán később szakítottunk mert egész egyszerűen rájöttem hogy mégsem ő az akivel egy egész életet le tudnék élnii!! És nem a szex miatt!! Mai napig nagyon jóba vagyunk!! nálam nem a szextől függ hogy szerelmes maradok e egy emberbe vagy sem!! Elmondani nem tudom mennyit tett értem azalatt a két év alatt!!Mennyit segített, teljesen önzetlenül mindenben számíthattam rá!! barátként is! és persze gyakran kimutatta hogy teljesen odáig van értem!! Aztán végül egy váratlan helyzetben vittem el őt először, persze nagyon tartottam ettől mert első alkalom volt...És ő rajta is éreztem hogy már ő is szeretné és kíváncsi erre a dologra. De mindvégig éreztem ha hiszitek ha nem, hogy elsősorban emberként van velem, ez mindig elsődleges maradt!! Volt hogy utána hónapokig nem volt semmi mert pl ő munkahelyet váltott és nagyon megviselte őt a dolog!! Én láttam hogy van, és nem a heti adagjaimat akartam behajtani rajta, ahogy ti teszitek egymással, hanem azt akartam elérni hogy jobban érezze magát lelileg idegileg... igyekeztem olyan dolgokat mondani amivel felvidíthatom, aztán ez is megoldódott!! Természetesen ha valakivel lefekszem vagy intim kapcsolatba kerülök simogatás csók stb... Nekem is fontos hogy figyeljen rám hogy nekem is jó legyen ez a dolog! De nálam a többi lelki dolog mögött értékrendben még így is a sokadik helyen van a szex, és nem hiszem hogy ezzel bármi baj lenne!! Sőt! az emberek észre sem veszik mennyire káros ahogyan a közbeszéd folyik a szexről, a magazinok és minden médium azt üvölti hogy a heti kettő három szex a minimum!! meg hogy a fórumokon aki nem szexel hetente az már frigid és nem normális.. beteg stb...Pedig ez nagyon nem igaz!! Tiszteletben tartom a szex fontosságát és amiket leírtatok, de akárhogy is van arról nem tudtok meggyőzni hogy ne lenne így lelki dolgokkal együtt ezerszer tartalmasabb egy kapcsolat, mint így hogy csak egy szexuális szolgáltatót látunk a másikban! Emberként szeretni emberszámba venni!! Ezt elfelejtettétek!! Hiába tagadjátok, Látom hogy így van!!!

2018. jún. 8. 01:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!