Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Házasság szex nélkül? Működhet?

Házasság szex nélkül? Működhet?

Figyelt kérdés

Vagyis nem teljesen szex nülkül,hanem 1-2 havonta van:(

Más is van így?

2011. máj. 18. 08:47
1 2 3
 1/30 A kérdező kommentje:
*nélkül
2011. máj. 18. 08:49
 2/30 anonim ***** válasza:
72%
Hát nálunk tuti nem működne! Mi mindketten igényeljük a heti 4-5 együtt létet. Ha nincs meg, akkor már "gyilkoljuk" egymást, feszültek vagyunk.
2011. máj. 18. 08:49
 3/30 anonim ***** válasza:
84%
Hány éve vagytok házasok és hány évesek vagytok?
2011. máj. 18. 08:57
 4/30 anonim ***** válasza:
84%
Miénk az nem nagyon működne, heti 2-3 szor csináljuk de volt hogy 2 hétig hanyagoltuk és minden bajunk volt. Lehet hogy van olyan ahol működhet de én kizártnak tartom.
2011. máj. 18. 08:57
 5/30 anonim ***** válasza:
64%
nem hiszem hogy működhet. a szex is hozzátartozik a házasélethez. mi is házasok vagyunk a férjemmel, nálunk is megvan a heti5, ha nincs meg akkor sok mindenen képesek vagyunk összeveszni
2011. máj. 18. 08:58
 6/30 anonim ***** válasza:
88%
Sokaknál működik heti 1-2-vel, akkor ha egyforma az igény. Ha viszont az egyik többre vágyik folyamatosan, akkor lesznek feszültségek.
2011. máj. 18. 09:00
 7/30 anonim ***** válasza:
95%
Ehhez is, mint mindenhez 2 ember kell. Ha mindkét félnek elég ez a mennyiség, akkor miért ne működhetne. Nyilván ha valakinek nagyobb az étvágya, akkor nem.
2011. máj. 18. 09:00
 8/30 anonim ***** válasza:
86%

Fuh, én nem tudnám csinálni heti 4-5 alkalommal. Igaz, mi is havi 1-2 alkalommal vagyunk együtt, vagy annyit sem. Ez meg nagyon kevés. Lehet ezért vitázunk apróságokon. De annyi a gondunk, hogy kedvem sincs hozzá. Sok agyalás, képtelen kikapcsolódás.

Nem tudom meddig működik nálunk így...

2011. máj. 18. 09:02
 9/30 anonim ***** válasza:
86%
Előfordul, hogy betegség (legalábbis nekem a láz elég jól leveri a libidómat) vagy stresszes időszak miatt 1-2-3 hét kimarad valamelyikünk miatt. Ilyenkor a másik összeszorított foggal próbálja kibírni, amíg rendeződik a helyzet.
2011. máj. 18. 09:09
 10/30 A kérdező kommentje:

Fuh,köszi a válaszokat.

Én 33N,ő 35F,12 éve vagyunk együtt,2 gyerekünk van.

Már ott tartunk,hogy feladtam a próbálkozás,annyi elutasításban volt részem:(

Beszélni sem nagyon lehet vele erről,arra fogja,hogy nagyon stresszes a munkája,és nem tud mindenhol teljesíteni.Elvárja,hogy ezt értsem meg,de nekem ez így nem megy.Csenben magamban megyek tönkre:(

2011. máj. 18. 09:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!