Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Házasság szex nélkül? Működhet?

Házasság szex nélkül? Működhet?

Figyelt kérdés

Vagyis nem teljesen szex nülkül,hanem 1-2 havonta van:(

Más is van így?

2011. máj. 18. 08:47
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
97%
Igen, működhet, nálunk a férjemnek merevedési zavarai vannak, akarna ő szegénykém csak szerszámból hamar kimegy a vér , így havonta talán egyszer jön össze valamennyire, de megoldjuk vagyis ő boldoggá tesz másként:) én pedig boldog vagyok így is, mert szeretem és a társam, néha én is szeretnék olyan igazi szexet, de minden orvosi segítség, kezelés, gyógyszer, tesztoszteronpótlás stb ellenére sem áll neki, így marad a bujálkodás, de csak vele, megcsalni sosem tudnám, és nem is akarom.
2011. máj. 18. 09:13
 12/30 anonim ***** válasza:
42%

NEM!

Szerintem ha két EGÉSZSÉGES ember együtt él és szeretik egymást akkor mennie kéne!Nekem nem egy ismerősöm van akik 12-16 órás fizikai munka után is simán szexelnek!Sőt olyan is van aki 45 éves házassági évfordulón van túl és szexel a mai napig!

Szerintem ez langyos kifogás h mert fáradtak,vagy a kedvencem h nincs kedvük!A szex feltölt és örömet okoz!Ezért van olyan sok válás mert az emberek egy idő után belesz*rnak a szexbe,mert azt hiszik már fölösleges..pedig nem az egyáltalán!Oldja a stresszt amit épp a főnök okoz és a párodon vezetnél le,és amúgy is!A kaján és az evésen kívül nincs is jobb a világon!:):):):)

(Ja,volt olyan barátnőm(22) aki 2 éves kapcsolatában kb havi egyszer szexelt(se gyerek se semmi)..szerintetek ez normális?Ha már most ilyen ritkán csinálják akkor később mi lesz,úgy még két év múlva?Majd akkor szexelnek csak ha gyereket akar és pont?Megsúgom mi lett velük...szétmentek 5 év kínlódás után,az ágyban JOBB esetben havi egyszer voltak csak együtt,rosszabb esetben 2 havonta egyszer és a végén kiderült a srác undorodott tőle mert a csaj elhanyagolta magát,kövér disznó lett és az ágyban egy merő frigidség volt!Sosem élvezett el és nem nagyon tanúsított érdeklődést a pózok iránt sem!Állandóan veszekedtek,sose volt jó otthon semmi....miért is?Ja...mert NEM SZEXELTEK!:D Gondoltam megosztom veletek)

2011. máj. 18. 09:43
 13/30 anonim ***** válasza:
75%
Ha elég toleráns vagy és megértő működhet. Mindenesetre jó lenne ha sokat beszélgetnétek a férjeddel és feltárnátok a valódi okokat, ha kell szakemberi segítséggel.
2011. máj. 18. 11:35
 14/30 anonim ***** válasza:
93%

Utolsó, hány éves vagy? Képzeld el, hogy nem minden ember működik egyformán, és van olyan, akinek nincs annyi igénye a szexre mint másoknak. Ilyen esetben pedig nem csak kifogás, hogy valakinek nincs kedve, hanem valós indok. És ilyenkor nem stresszoldás a szex, hanem kínlódás. Na mind1...

Kérdező, ha egyébként minden más működik a kapcsolatotokban, és szeretitek egymást akkor emiatt butaság lenne feladni. Ha a férjed tényleg stresszes és fáradt, akkor segíts neki valahogy ellazulni, vagy legyél megértőbb. Kössetek valamilyen kompromisszumot...

2011. máj. 18. 11:40
 15/30 anonim ***** válasza:
84%

Igen én is kíváncsi lennék rá, hogy az ominózus válaszoló hány éves és mivel tölti a napjait. Nálunk teljesen változóan működnek a dolgok. ahogy az előttem válaszolók már leírták van olyan, hogy összeszedek valamit és nem lehet van, hogy fáradtak vagyunk. A stressz nagyon sokat tud nyomni a latba.

Lehet, hogy csak magamból kiindulva de egy tisztességesen átdolgozott igazán stresszes időszakban, amikor még egyéb magánéleti problémák is fellépnek nem tudom elképzelni, hogy valaki ugyanúgy kívánja a szexet.

2011. máj. 18. 11:51
 16/30 anonim ***** válasza:
25%

Nem arról beszéltem h minden nap ész nélkül baszni kell mint a nyulak,hanem arról h havi egy marha kevés,tök mindegy h 10 éves vagy 50 éves kapcsolatról beszélünk!Nyilván van olyan időszak amikor az ember fáradt és majd bele hal csak h ágyat fogjon esténként,de ez éveken keresztül szerintetek normális?Hagyjuk már!Tudjátok mi a vibrátor?A hisztéria nevű betegség "ellenszere"!Egy orvos találta fel és régen nem volt szégyen,minden háztartásban volt!Mert mikor a férjek csatáztak és hosszú hosszú hónapokig nem voltak otthon bizony a nők orvoshoz mentek a szexhiány miatt!De h elhiggyétek itt egy cikk, most csak ezt találtam: [link]

És hangsúlyozom,nem arról beszélek aki néha néha nemet mond a "hancurra",hanem arról h éveken keresztül nem nyúlnak egymáshoz mert minek....

Ja,amúgy ha annyira tudni akarjátok 24 éves vagyok 12 órát melózom naponta heti 6szor és minden nap szexelek!:):)

2011. máj. 18. 12:10
 17/30 anonim ***** válasza:
82%

"Nem arról beszéltem h minden nap ész nélkül baszni kell mint a nyulak..."

na itt már aláástad a válaszod hitelességét számomra.

2011. máj. 18. 12:17
 18/30 anonim ***** válasza:
80%

Abban én is egyet értek, hogy nem lehet folyton a stresszre, meg a fáradtságra hivatkozni. Tudom, milyen az, amikor az ember hulla fáradtan beesik az ágyba este, és a háta közepére nem kívánja a szexet. De: ki mondta, hogy csak este lehet szexelni? Tegnap a kislányom megébredt fél 6-kor, de vissza is aludt rögtön. Én viszont nem, és szerencsémre a férjem sem. :D Így jól indult a napunk.

Estére én is baromira le tudok merülni. De egy kiadós szex feltölt energiával, jól érzem tőle magam a bőrömben. Igaz, fél órával kevesebbet alszom, de maximálisan megéri! :D

Nem azt mondom, hogy néha nem lehet fáradtságra hivatkozva elutasítani a közeledést. Na de nem rendszeresen...

2011. máj. 18. 12:23
 19/30 anonim ***** válasza:
57%

12:17!

Miért is?Mert máshogy megértetted?Épp azért írtam h itt most nem erről beszélek...na de hagyjuk,nem magyarázkodom,én értem és más is ez a lényeg!:)

Utolsó!

Köszönöm neked!Nálad van a pont!:)Na ugye h meg lehet oldani!:)

2011. máj. 18. 12:32
 20/30 anonim ***** válasza:
Két aszexuális között miért ne.
2011. máj. 18. 12:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!