Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Házasság szex nélkül? Működhet?

Házasság szex nélkül? Működhet?

Figyelt kérdés

Vagyis nem teljesen szex nülkül,hanem 1-2 havonta van:(

Más is van így?

2011. máj. 18. 08:47
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%

működhet...de csak abban az esetben ha egyikőtöknek sem lételeme a kufircolás, és abszolút elég a havi 1...akkor ebben az égvilágon semmi olyan nincs, amitől ne működhetne kiválóan.

nálunk például működik...pedig még fiatalabbak vagyunk, mint ti...viszont nekünk ennyi az igényünk...így az sem veszélyez minket ha 2 havonta 1szer jön össze a szex...

2011. máj. 18. 13:37
 22/30 anonim ***** válasza:
A kolléganőm szinte összes barátja azért vált el mert nem volt szex, vagy nem törödtek egymással a párok.Én is azért szakítottam a párommal mert évekig csak 1-2 szex volt félévente.Elhiszem h. rossz ez az érzés,mert a mostani párom is visszautasító, bár mi hetente szeretkezünk,de én sajna többre vágyom és én olyna vagyok ha én nem akarom ő meg ilyen akkor is belemegyek a dolgoba.Szóval nem tudom mi lesz.Válást nem éri meg ha ettől függetlenül minden más rendben van.
2011. máj. 20. 09:40
 23/30 anonim ***** válasza:
100%

Mi 17 éve vagyunk házasok, 18 éves korunk óta, és a mai napig szinte minden nap szexelünk.Van, hogy naponta 2x is.És ezek nem csak dugások, hanem minőségi aktusok.Hol hosszabb, hol rövidebb, hol gyengéd, hol erőszakos, mikor mihez van kedvünk.Havonta "azt" a pár napot kihagyjuk, de látom a férjemen olyankor is, hogy alig várja már, hogy együtt legyünk.

10-16 órákat dolgozik, cégünk van, állandóan tárgyal, de egymásra mindig van időnk.Ha csak ebédidőben, de akkor is.Este mindig a családé, és havonta egy hétvégére elutazunk mindig ketten, ilyenkor telefont kikapcsolni, és csak egymással foglalkozunk.

Mi nem tudnánk úgy élni, hogy havi szinten egy-két szex legyen.De ez azért van, mert egyformák az igényeink.Viszont az nagyon megalázó lehet, ha mindig csak elutasításban van részed.Így nem hiszem, hogy működhet a kapcsolatotok.

2011. máj. 20. 10:45
 24/30 anonim válasza:
Igen.
2011. máj. 20. 11:10
 25/30 anonim ***** válasza:

én meg ilyen kapcsolatot szeretnék

ahogy észrevettem magamon én minden barátomat, max 1-2 évig kívánom, utána nekem bejönne a havi dolog.

2011. máj. 20. 11:39
 26/30 anonim ***** válasza:

10:45!!! Mi a titkotok, hogy a fáradtság ellenére is, ilyen hosszú év után is minden nap szeretkeztek? Írj privit kérlek!!

Nálunk hasonló a probléma, csak mi egy tízessel fiatalabbak vagyunk, én 23, ö 25 éves, házasok. Pár hónapja a munkára fogja, hogy heti 2-3x szeretkezünk csak, merthogy fáradt. De nekem napi szinten lenne rá igényem, mint régebben. Én is feladtam a próbálkozást, nem akarom, hogy kényszer legyen számára. Állni áll a farka minden nap, nem az izgalommal van a baj, csak végigvinni nem tudja. De ez is meghiúsítja az együttlétet, nagyon el vagyok keseredve;(

Ezt azért írtam le, hogy tudd, nem vagy egyedül, Kedves Kérdezö.

2011. máj. 20. 15:06
 27/30 anonim ***** válasza:

az is lehet hogy már van neki más... vagy tényleg nincs rá igénye.

mondd meg neki, hogy neked van, és vagy megbeszélitwk pl terapeuta, vagy sajnos ha nem akarja, ha nem érdekli, neked kell (le)lépned. vagy maradsz és boldogtalan leszel életed végéig

1-2havonta már ciki szexelniaddigra rég kijön az ember a ritmusból és furcsa már megérinteni a másik embert.

na meg bújni, csókolózni napi szinten kellene!!! még tök fiatalok vagytok!

2011. máj. 20. 15:43
 28/30 anonim ***** válasza:

Így a te esetedben nehézesen működhet. Mert neked lenne igényed többre.

Van ahol viszont működik, mert mindkét fél kevésbé igényli. Nálunk tavaly 4x volt, és jól megvagyunk. 35 n 39 f.

2011. máj. 20. 18:25
 29/30 anonim ***** válasza:

"Két aszexuális között miért ne.

Szerinted ez a válasz nem hasznos.

A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: 05-18 12:32"

Szex nélkül igaz lenne, de így "Vagyis nem teljesen szex nülkül,hanem 1-2 havonta van:(" ez már váló ok lenne.

2011. aug. 21. 09:15
 30/30 anonim válasza:
Pedig ez csak két asszexualis közt működik házasságként. 18 évem telt el ebben a helyzetben és bánom mint kutya, hogy 10 éve nem léptem ki belőle. Mert ahogy "erőszak" ráeröltetni valakire a napi dugást, akinek hetire van igénye, ugyanúgy erőszak kategórikusan elfogadtatni a havi 1 dugást azzal, akinek heti 2 kellene. És elvárni, hogy legyen elég és csend! Ne hagyd annyiban. Ugyanúgy jogod van a saját libidód elfogadtatásához, mint neki az övéhez. Nincs kedve dugni? Szeressen maskepp, ha szeret. Akár hetente. Akár 5 percig. De ne nézze vállvonogatva, hogy kaparod a falat. Mert ne csak mondja, hogy szeret. Tegye is meg. Én most már igy gondolom. Kár a szeretettlen évekért...
2020. aug. 25. 17:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!