Nincs szex a házasság előtt, nem hülyeség?
Én nem vagyok vallásos, nagyon nem is értek hozzá. Csak elgondolkoztam, hogy ez mekkora butaság. Nem egy olyan házaspárt ismerek, akik 20-25 év házasság után csak élnek egymás mellett, a szexben nem voltak egyformák az igényeik, emiatt eltávolodtak, és egyik fél kicsapong.
Én azt tartom, hogy házasság előtt igenis meg kell ismerni a másikat minden téren, szex terén is,persze ez alatt nem azt értem, hogy akkor fűvel-fával. Ez olyan, mintha az ember zsákbamacskát vásárolna.
Ezt csak én látom így, vagy van, aki egyetért?
A vallásos embereknek nem butaság, még ha nekünk az is.
Biztos vannak előnyei és hátrányai is egyébként.
Tényleg nem éltem még hosszú házasságban, sőt még rövidben sem, de azért van előttem pár példa.
És egyet értek azzal is, hogy nagyon szép dolog, hogy "kivárják" a másikat.
Csak a körülöttem lévők, akik katolikusak, és tiszteletben tartották ezt, mindegyik befürdött.
Én is rengeteg olyan házasságot látok, ami kiégett és az egyik fél kicsapong, túlnyomó többségüknél volt szex házasság előtt.
Ne ítélkezzünk már mások felett olyan dolgokban, amihez semmi közünk.
Ha pár kisovodásnak odaraksz egy bonyolult matekképletet, nem fogják meglátni az értelmét és előbb utóbb azt mondják, hogy badarság és bolond, aki ilyesmikkel törődik.
Pont így, a házasság előtt nincs szex butaságnak és zsákbacicának tűnik neked, de hidd el nagyon is megvan a szerepe és értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!