Nincs szex a házasság előtt, nem hülyeség?
Én nem vagyok vallásos, nagyon nem is értek hozzá. Csak elgondolkoztam, hogy ez mekkora butaság. Nem egy olyan házaspárt ismerek, akik 20-25 év házasság után csak élnek egymás mellett, a szexben nem voltak egyformák az igényeik, emiatt eltávolodtak, és egyik fél kicsapong.
Én azt tartom, hogy házasság előtt igenis meg kell ismerni a másikat minden téren, szex terén is,persze ez alatt nem azt értem, hogy akkor fűvel-fával. Ez olyan, mintha az ember zsákbamacskát vásárolna.
Ezt csak én látom így, vagy van, aki egyetért?
nézzétek meg ezt tanulságos :D
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Én sem tartom jó dolognak, de aki így csinálja az az ő baja, tényleg semmi ellenvetésem
Viszont azt szögezzük le, hogy ameddig két ember szerelmes, míg szeretik egymást tiszta szívből addig megy a szex egymással. Olyan nincs, hogy valakit feltétel nélkül szeretek és "rossz" a szex...ott valami más van a háttérben...
"De meggyőződésem, hogy boldogabb lett volna, ha "összeszorított térdel várja a herceget"."
És ha az nem jön?
Amúgy természetes szükséglet, hogy az embert szeressék és fontos a testi kapcsolat is. Már újszülött korban is, pl. mostanában már a koraszülötteket is kiveszik az inkubátorból és egy kis időre az anya testére helyezik.
"Nincs szex a házasság előtt, nem hülyeség?"
De.
Mondjuk szerintem aki így dönt, mert vallásos, azt nem igazán érdekli annyira a szex, hogy nehezére essen várni, vagy hogy csalódjon, ha nem is jó a párjával a szex.
De lehet, hogy tévedek.
A házasság előtti szex régen iszonyú fontos volt. A nő érték volt. Nem ember érték, és egy szűzlány igen nagy érték volt, ott biztosíték volt hogy ha terhes lesz akkor a férj gyerekét várja, vagyis apuci vagyona a saját kölkére szállt. Ez értelem szerűen a vallásba is belekerült, ami egy etikai kódex is volt annak idején és még ma is az (mit lehet, mit nem lehet). Ha valaki számára a vallás fontos akkor neki a házasság is fontos. Nem fog beleugrani és kiugrani se belőle. Aki nem vallásos vagy nem mélyen vallásos az meg nyugodtan csinálja. Mindenki magának kell, hogy eldöntse mikor akar szexelni (én pl házasság előtt na és persze házasság alatt is).
Szerintem ha valaki várni akar nem buta, csak másképp látja a világot mint mi, ettől még nem kell lehülyézni. Saját életét mindenki úgy alakítja, úgy szúrja el ahogy akarja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!